Primarul din Târgu Mureş a inventat un nou INDICATOR RUTIER

Dorin Florea propune înfiinţarea unui nou indicator rutier. Este vorba despre un triunghi în culorile verde şi galben, cu texul "Ţine cont de mine. Şi eu mă grăbesc!".

28 mai 2015, 07:03
Primarul din Târgu Mureş a inventat un nou INDICATOR RUTIER

Nu este prima sa iniţiativă de acest fel. Anul trecut, el a amplasat în oraş un alt indicator original cu textul „Fii generos!”, care îndemna şoferii să permită accesul în intersecţie a conducătorilor care vin de pe drumuri fără prioritate.

„E un semn de circulaţie prin care îi rog pe târgumureşeni să fie mai toleranţi în trafic. Femei cu copii în spate în maşini, nelegaţi, fără nicio siguranţă, coborând ca nebunii pe un deal pe care limita de viteză este de 40 km/h. De regulă merg cu copilaşii la Platoul Corneşti. La intersecţie se înjură, nu îi lasă unii pe ceilalţi să treacă. O să rog Poliţia să mă sprijine. Voi folosi un semn cu cedează trecerea, cu verde şi galben. Nu e semn de circulaţie, e un semn local. Le voi pune în zone în care să le aducă un pic de siguranţă şi de apreciere din partea celuilalt”, a declarat Dorin Florea.