Primarul Galaţiului acuză: Miliardarul Dan Adamescu a luat 4 milioane de euro din conturile Oţelului

Om de afaceri Dan Adamescu este acuzat de primarul oraşului Galaţi, Marius Stan, că a dat o ţeapă de câteva milioane de euro echipei de fotbal. Stan, care a fost ani buni preşedinte al clubului Oţelul, spune că Dan Adamescu ar fi sustras patru milioane de euro din conturile clubului.

01 mart. 2013, 15:12
Primarul Galaţiului acuză: Miliardarul Dan Adamescu a luat 4 milioane de euro din conturile Oţelului

„Miliardarul fără chip”, aşa cum a fost numit omul de afaceri Dan Adamescu, este acuzat că a fugit cu patru milioane de euro din conturile clubului Oţelul Galaţi. Acuzaţia a fost lansată public chiar de către primarul oraşului de la Dunăre, Marius Stan.

Acesta susţine că din conturile grupării a dispărut această importantă sumă după ce Dan Adamescu a preluat echipa, în toamna anului trecut. El a plătit atunci un singur euro, pentru un club sportiv cu şapte milioane de euro în conturi, dar şi un lot de jucători şi o bază sportivă. Singura obligaţie contractuală pe care Dan Adamescu o avea era aceea de a investi 10 milioane de euro, în următorii cinci ani.

Nu este singura acuzaţie de acest gen care i se aduce lui Dan Adamescu, angajaţii săi de la România Liberă acuzând neplata pe două luni a salariilor, ei intrând în grevă.