Primarul interimar al Bucureştiului, Ştefănel Dan Marin, are o nouă echipă de consilieri

Primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, şi-a adus o nouă echipă de consilieri personali imediat după numirea în funcţie.

07 oct. 2015, 08:38
Primarul interimar al Bucureştiului, Ştefănel Dan Marin, are o nouă echipă de consilieri

Noii consilieri ai primarului interimar sunt Stefan Staicu, Daniel Mihail Tudor, Eduard Dumitrascu, Carmen Rodica Ciuculescu, Bogdan Parvanu, Vasile Gherasim si Sanda Visan.

Vasile Gherasim a fost primar la sectorul 1 intre 2000-2004, iar in 2008-2012 – deputat. Din echipa lui Sorin Oprescu a fost pastrat doar Victor Adar, consilier pe relatia cu Consiliul General al Municipiului Bucuresti, potrivit hotnews.ro.

Bogdan Parvanu, numit consilier pe probleme de urbanism, a fost din 2009 pana in 2015 arhitect – sef la Sectorul 2, condus de Neculai Ontanu (UNPR), iar din aceasta functie si din cea de sef al Directiei de urbanism a autorizat/avizat mai multe proiecte imobiliare controversate. Unul dintre ele este celebrul bloc de noua etaje de pe strada Maria Rosetti 38.

Semnatura lui Parvanu apare si pe avizul de urbanism pentru blocul de 4 etaje de pe strada Icoanei 11-13. In ambele cazuri exista procese pe rol pentru anularea documentatiilor de urbanism, a autorizatiei de construire si demolarea cladirilor, societatea civila sustinand ca imobilele au fost autorizate si ridicate ilegal.

CITEŞTE ŞI Patru directori din instituţiile subordonate Primăriei Capitalei, DEMIŞI de primarul interimar