Marian Vanghelie şi-a abandonat mama la marginea Capitalei: Aici nu a mai venit de când era copil

Mama lui Marian Vanghelie a declarat că nu l-a văzut de un an pe edilul sectorului 5. Femeia, Doamna Nuţi, cum o ştiu vecinii, îşi duce bătrâneţea într‑un apartament confort II dintr-un bloc din Berceni, scrie libertatea.

28 mart. 2015, 12:21

 Mama lui Marian Vanghelie a declarat că primarul o sună foarte rar şi că acesta nu a mai călcat „de mic copil” în apartamentul unde femeia locuieşte alături de tatăl vitreg al edilului.

Citeşte şi: Marian Vanghelie, vizitat în arest de Oana Mizil: A învăţat acum să aibă răbdare VIDEO

Nu l-am mai văzut de mai bine de un an pe Marian, iar aici nu a mai venit de când era copil. Obişnuia să mă mai sune câteodată, dar nu l-am judecat, ştiu că este şi el ocupat. Eu nu pot pleca din casă, pentru că trebuie să am grijă de soţul meu (n.r. – tatăl vitreg al primarului), care nu se mai poate deplasa.

Am un sprijin în Paul, fratele mai mic al lui Marian, el îmi mai aduce apă şi mâncare”, a declarat mama primarului. Doamna Nuţi a ajuns să afle de la televizor despre tot ceea ce se întâmplă în viaţa fiului ei, iar când mărturiseşte acest lucru, o năpădesc lacrimile, scrie libertatea.

Mama edilului este de părere că rutina şi tentaţiile i-au stricat căsnicia.

CITEŞTE ŞI: VANGHELIOANE, organizate cu bani din şpăgile primarului Sectorului 5. Cum şi-a luat Vanghelie HOTEL în Predeal

„Când l-a luat poliţia am văzut la televizor, despre relaţia cu Oana tot de la televizor am aflat… Nu a vrut să discute cu mine nici despre avere. El niciodată nu mi-a spus cum a făcut bani şi nici eu nu l-am întrebat. Un lucru ştiu sigur, el şi Charlotte s-au iubit foarte mult. Cred că rutina şi tentaţiile le-au stricat căsnicia”, a mai spus mama lui Vanghelie. l