Primarul Nicolae Robu, din nou în deplasare: transmite salutări din New York

Primarul Timişoarei Nicolae Robu a plecat într-o nouă deplasare externă, în Statele Unite ale Americii. De această dată, edilul a participat la o întâlnire a primarilor. Nicolae Robu a postat pe Facebook fotografii cu el în New York şi le-a transmis salutări timişorenilor care aşteaptă ca în curând să îşi facă bilanţul la 3 ani de mandat.

09 iun. 2015, 06:26
Primarul Nicolae Robu, din nou în deplasare: transmite salutări din New York

Luna trecută, primarul Nicolae Robu, însoţit de city-managerul Sorin Drăgoi, a vizitat continentul african. Acum edilul-şef al Timişoarei este plecat în SUA, la New York, însoţit tot de administratorul public, scrie tion.ro.

Reprezentanţii municipalităţii timişorene spun că au mers în SUA pentru a se întâlni cu primari din toată lumea.

„În perioada 6-11 iunie 2015, dl Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara, împreună cu dl Sorin Drăgoi, administatorul public al municipiului Timişoara, se află la New York pentru a participa la al VI-lea Summit Anual Mondial al Oraşelor şi Forumul Primarilor, la invitaţia domnului Lee Yi Shyan, ministru – Ministerul Naţional al Dezvoltării din Republica Singapore, şi a domnului Bill de Blasio, primarul oraşului New York”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Alina Pintilie.

Citeşte şi Primarul oraşului Timişoara, FACTURĂ URIAŞĂ la telefonul de serviciu după vacanţa în Dubai

Anul trecut primarul a fost la o astfel de conferinţă în Singapore.

Robu s-a fotografiat lângă clădiri impozante, fântâni şi statui în New York şi a postat şi câteva poze pe Facebook, pentru a le transmite salutări timişorenilor din SUA.

Unii i-au urat pe reţeaua de socializare să se întoarcă acasă sănătos, alţii vacanţă plăcută, unii i-au propus să facă o fântână arteziană şi în Piaţa Libertăţii ori i-au trimis filmări cu parcări moderne. Au fost însă şi cetăţeni care i-au atras atenţia edilului să aibă grijă cu factura la telefon. Asta, ca să nu mai ajungă la mii de euro, cum s-a întâmplat în urma vizitei pe care primarul Nicolae Robu a făcut-o în iarnă în Dubai.

Citeşte şi Primarul Timişoarei, scrisoare uluitoare pentru profesorii din judeţ. Râzi cu lacrimi dacă vezi cum a semnat