Primarul Nicolae Robu face panoul ruşinii pe Facebook al angajaţilor certaţi cu orarul de muncă

Edilul-şef din Timişoara a hotărât să îi facă de ruşine pe angajaţii care întârzie nemotivat. Aşa că făcut prezenţa şi a făcut publice numele tuturor celor care nu erau în birouri. Lista ruşinii a fost postată de Nicolae Robu pe Facebook.

08 sept. 2017, 08:33
Primarul Nicolae Robu face panoul ruşinii pe Facebook al angajaţilor certaţi cu orarul de muncă

Nicolae Robu a decis să-i facă de rușine pe angajații primăriei care întârzie la serviciu, așa că s-a apucat să… „facă prezența”. Robu a verificat rapid „condica” și a scos lista cu cei care au ajuns mai târziu la lucru, joi, 7 septembrie.

 

lista-angajati-pmt

24 de funcționari din instituția de pe C.D. Loga au întârziat la muncă joi, așa că Robu s-a gândit să afle asta și timișorenii care urmăresc una din paginile de Facebook a municipalității. Zis și făcut: cei care nu au „semnat condica” la timp au apărut pe Facebook, pe pagina tv-primariatm, angajații întârziați fiind trecuți ca infractorii, cu numele de familie în fața prenumelui. Printre ei se află și arhitectul-șef al orașului.

„Angajații PMT care au întârziat la serviciu în 7 septembrie 2017: Oprișor Loredana, Bozan Cristina, Lucaciu Dorica, Silaghi Cosmin, Jenariu Mariana, Sava Monica, Duma Marius, Dubleș Victoria, Oszlonyai Alexandrina, Achiriloaei-Pop Mihaela, Ciev Zaharie, Șipetan Ela, Badea Ioan, Ardelean Daniela, Străuț Dorina, Potop Victor, Bălu Rodica, Fulga Maria, Postelnicu Gabriela, Ioschici Tiberiu, Albu Rodica, Ciurariu Emilian-Sorin, Colongin Cosmin, Stoia Tiberiu”, este anunțul postat pe Facebook de așa-zisă „televiziune” a Primăriei Timișoara. Desigur, în postare a fost inclusă și o fotografie cu edilul-șef al orașului.

Una dintre multele femei care au ajuns pe „Panoul rușinii” i-a răspuns primarului că se află în concediu de odihnă.

„Consider necesară dezmințirea prin intermediul celor de la Resurse Umane. Personal, apar la poziția 12, în ciuda faptului că sunt în concediu de odihnă aprobat conform cerințelor în vigoare”, a scris Ella Șipețan, al cărui nume oricum a fost greșit în listă.

Mai mult, aceasta a făcut publică și cererea de concediu, semnată de șefii ei din primărie. Ella Șipețan este liberă până în 8 septembrie, deci cu siguranță „va întârzia” și vineri la serviciu.