Primarul PSD-ist al Focşaniului a ameninţat viceprimarul PNL: „Poate dă vreun tractor peste dumneavoastră, întâmplător” VIDEO

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea protestează în mod ferm împotriva manifestărilor considerate extreme, care vizează viața persoanei, după ce primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă (PSD), a făcut mai multe afirmații în ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi.

09 apr. 2021, 18:01
Primarul PSD-ist al Focşaniului a ameninţat viceprimarul PNL: „Poate dă vreun tractor peste dumneavoastră, întâmplător” VIDEO

Primarul Cristi Misăilă a întrerupt-o pe viceprimarul Ana-Maria Dimitriu, care prezenta în şedinţa de Consiliu Local faptul că s-au făcut achiziţii de tractoare la preţ mai mult decât dublu faţă de cel al pieţei, respectiv 150.000 de euro / bucată, faţă de 70.000 de euro.

„În lipsa unor argumente, primarul Misăilă a trecut la amenințări la adresa doamnei viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL), căreia i-a transmis că ar putea fi lovită de tractoarele de la CUP Salubritate pe stradă.

Reacția halucinantă a primarului a venit după ce doamna viceprimar Ana-Maria Dimitriu îi spusese că au fost cumpărate tractoare la prețul de 150.000 de euro bucata, în condițiile în care există pe piață la circa 70.000 de euro bucata.

Primarul PSD al Focşaniului este acuzat că nu este la prima abatere de acest gen

Nu este întâia oară, însă, când primarul Misăilă o amenință pe doamna viceprimar, însă de data aceasta a depășit orice limită. Amenințările de orice fel și limbajul violent nu au ce căuta în administrația publică locală.

PNL Vrancea îi solicită primarului Misăilă să-și ceară scuze în mod public pentru amenințările proferate în ședința de Consiliu Local de astăzi!”, au declarat reprezentanții PNL, conform Stiripesurse.

„Am fost amenințată în cel mai dureros mod cu putință. Să te amenințe cineva cu moartea, chiar și indirect, mi se pare o chestiune inacceptabilă. Este prima dată în viața mea când primesc o astfel de amenințare”, a precizat Ana-Maria Dimitriu.

VIDEO: Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă (PSD), amenințări către doamna viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL): ”Poate vă lovește vreun tractor pe stradă. Poate dă întâmplător peste dvs.!”Partidul Național Liberal Filiala Vrancea protestează în mod ferm împotriva manifestărilor extreme, care vizează viața persoanei, manifestări de care a dat dovadă primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă (PSD), în ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi. În lipsa unor argumente, primarul Misăilă a trecut la amenințări la adresa doamnei viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL), căreia i-a transmis că ar putea fi lovită de tractoarele de la CUP Salubritate pe stradă.Reacția halucinantă a primarului a venit după ce doamna viceprimar Ana-Maria Dimitriu îi spusese că au fost cumpărate tractoare la prețul de 150.000 de euro bucata, în condițiile în care există pe piață la circa 70.000 de euro bucata. ”Am fost amenințată în cel mai dureros mod cu putință. Să te amenințe cineva cu moartea, chiar și indirect, mi se pare o chestiune inacceptabilă. Este prima dată în viața mea când primesc o astfel de amenințare”, a precizat Ana-Maria Dimitriu.Nu este întâia oară, însă, când primarul Misăilă o amenință pe doamna viceprimar, însă de data aceasta a depășit orice limită. Amenințările de orice fel și limbajul violent nu au ce căuta în administrația publică locală. PNL Vrancea îi solicită primarului Misăilă să-și ceară scuze în mod public pentru amenințările proferate în ședința de Consiliu Local de astăzi!

Posted by PNL Focsani on Friday, April 9, 2021

Citeşte şi: Marcel Ciolacu îi cere lui Cîţu să spună la ce dobândă a făcut cel mai mare împrumut al României din ultimii 30 de ani: „3,5 miliarde împrumutaţi într-o singură zi. Domnul Cîţu să explice cu ce dobândă şi la ce foloseşte banii”