Primarul sectorului 1, replică pentru Romprest: „S-au trimis facturi către primărie la suprapreț”

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, acuză firma de salubritate Romprest că facturează servicii la suprapreț. În replică, Romprest: "Or mai fi una, două străzi cu sens unic pe care s-a trecut o singură dată, dar a greși e omenește".

02 dec. 2020, 17:26
Primarul sectorului 1, replică pentru Romprest: „S-au trimis facturi către primărie la suprapreț”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat pe Facebook că o firmă de casă a primăriei „a încercat să ne factureze recent servicii la suprapreț. Așa… niște zeci de milioane în plus. Prin complicitatea unor funcționari publici din primărie”. Armand a mai anunțat că va sesiza procurorii în acest caz.

Străzile din Sectorul 1 invadate de gunoaie. Romprest nu şi-a mai primit de 4 luni banii de la Primăria Sectorului 1
„Am strâns împreună cu actorii, voluntarii și cetățenii revoltați de situația pe pe care o vedem și o trăim. În Sectorul 1 este plin de gunoi lăsat ostentativ pe străzi și trotuare de prestatorul de servicii de salubrizare pentru că acesta are impresia că noi vom ceda și vom plăti niște facturi emise nelegal.
O spun foarte ferm: nu vom ceda în fața nimănui. Pe mine nu mă interesează cum au procedat înainte această companie cu foștii edili, pe mine mă interesează să își respecte contractul și legea. Din informațiile mele s-au trimis facturi către primărie la suprapreț. Acest serviciu de salubrizare ne costă un sfert din bugetul local anual. Este o sumă fantastică pe care comunitatea o plătește să fie curat în sector. Și vedeți cât de curat este… Am ajuns să le facem noi treaba astăzi în piața Amzei. Pe banii noștri.

Eu nu voi plăti din bugetul local ceva care deja a fost plătit, eu nu voi accepta să fim luați de proști de această companie care emite facturi nelegale Primăriei. Este inadmisibil să trateze cu atâta tupeu comunitatea locală. Repet: nu vom face nici un pas în spate în lupta noastră cu cei care încearcă să fenteze legea. Iar pentru asta voi depune la Parchet o nouă plângere.
Mulțumesc Marius Manole pentru civismul tău, mulțumesc locuitorilor care au fost astăzi prezenți lângă noi.
PS: În imagini este doar o mică parte din ce am strâns”, a scris Primarul sectorului 1 pe Facebook 

Am strâns împreună cu actorii, voluntarii și cetățenii revoltați de situația pe pe care o vedem și o trăim. În Sectorul…

Posted by Clotilde Armand on Wednesday, December 2, 2020

În replică, reprezentanții firmei Romprest susțin că nu există dubla facturare, din contră, există suprafețe care nu sunt prinse în contract, dar care sunt curățate.