Primarul Timişoarei a compus în concediu o melodie intitulată „Suntem ca norii” VIDEO

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a compus în concediul petrecut în Sardinia o melodie intitulată "Suntem ca norii", pe care a lansat-o pe YouTube şi pe Facebook.

12 aug. 2015, 14:44
Primarul Timişoarei a compus în concediu o melodie intitulată „Suntem ca norii” VIDEO

Primarul Nicolae Robu şi-a încheiat, miercuri, sejurul în Sardinia, el postând pe Facebook o nouă melodie compusă de el în timpul vacanţei. Melodia se intitulează „Suntem ca Norii”, iar versurile aparţin scriitorului Percy Bysshe Shelley, fiind vorba de poemul „E veşnică pe lume doar uitarea”.

Citeşte şi Cum se distrează edilul Nicolae Robu în vacanţa din Sardinia. Cu ce se laudă pe reţelele de socializare

 

Gata sejurul de 9 zile în Sardinia! A fost minunat, m-am simţit foarte, foarte bine! Şi, dacă tot am avut mare succes anul trecut, postând, chiar înainte de plecarea la aeroport, pe Facebook, una din compoziţiile mele muzicale – e vorba de piesa «Ca marea», ajunsă, fără publicitate, la peste 14.000 de vizualizări, am decis să repet gestul. Aşadar, vă ofer piesa «Suntem ca norii», pe superbele versuri intitulate «E veşnică pe lume doar schimbarea», aparţinând lui P.B. Shelley (partea vocală e compusă şi ea, dar trebuie trasă în studio, ca şi în cazul piesei «Ca marea»). Dacă vă place, daţi like. Dacă nu vă place, postaţi textul «O prostie marca Robu şi asta, ca pasajul Michelangelo, Biblioteca UPT şi ca toate celelalte realizări»„, a scris Nicolae Robu pe Facebook.