Primarul unei comune din Vaslui, găsit spânzurat într-un spital privat. Bărbatul suferea de depresie

Primarul unei comune din Vaslui a fost găsit spânzurat într-un spital privat din județul Alba. Bărbatul în vârstă de 53 de ani ar fi suferit o depresie puternică.

18 sept. 2021, 18:13
Primarul unei comune din Vaslui, găsit spânzurat într-un spital privat. Bărbatul suferea de depresie

Primarul unei comune din Vaslui, găsit spânzurat într-un spital privat. Cristi Spiridon, primarul comunei Pogana, se trata de depresie într-o clinică privată din judeţul Alba.

Primarul unei comune din Vaslui, găsit spânzurat într-un spital privat

Citeşte şi Fată de 14 ani, găsită spânzurată într-o anexă din Botoşani. „Juca un joc pe internet în care i se cerea până la sacrificiul suprem”

Cristi Spiridon a fost găsit mort vineri seară, în camera în care fusese internat. Angajaţii clinicii private au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a intervenit un echipaj SMUR. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa edilului din Vaslui.

„În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs decesul. Din primele verificări, nu sunt suspiciuni, fiind vorba de un suicid”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Potrivit primelor informaţii, primarul din Pogana suferea de o depresie puternică şi dorea să își dea demisia de la conducerea instituției publice pentru a se ocupa de afacerile familiei.

Cristi avea 53 de ani şi a fost ales ca primar, la primul mandat, la alegerile locale din 2020. Acesta a absolvit Facultatea de Zootehnie din Iaşi, apoi, s-a specializat la Școala Superioară de Agricultură „Marcelline” din Luassane, iar lucrurile pe care le-a învăţat acolo l-au ajutat să îşi deschidă propria afacere.

Anul trecut, Cristi Spiridon a candidat pentru funcţia de primar al comunei Pogana şi a fost ales.

Citeşte şi Tragedie înainte de prima zi de şcoală. Fostul director al unui liceu s-a spânzurat