Primarul unei comune s-a făcut de râs în toată ţara. A fost prins la furat într-un hotel VIDEO

Un primar de comună s-a făcut de râs în toată ţara, după ce a fost surprins în timp ce fura o perie electrică de curăţat pantofi. Culmea, edilul tocmai participase la o consfătuire pe teme de anticorupție. Imaginile au fost suprinse de camerele de supraveghere ale unui hotel din Băile Felix.

15 nov. 2018, 06:10
Primarul unei comune s-a făcut de râs în toată ţara. A fost prins la furat într-un hotel VIDEO

Constantin Bărzăgeanu, primul gospodar al comunei Mihăești din județul Vâlcea, a fost surprins de camerele hotelului în care era cazat chiar în timp ce fura o perie de pantofi. Pe imagini se vede cum acesta se uita în jur și apoi smulge obiectul în valoare de 500 de lei.

Reprezentanţii hotelului au crezut că peria s-a stricat şi au crezut că un angajat a fi dus-0 la reparat. Nu mică le-a fost mirearea când au văzut imaginile de pe camere care l-au surprins pe edilul din comuna vâlceană.

Primarul era la Băile Felix la o conferinţă pe teme de corupţie. Mai mult, el este, cel puţin în declaraţii, un duşman al celor care nu muncesc şi se dedau la fapte antisociale.

Acum, prins în flagrant, primarul nu a negat că a furat. A spus însă că a fost o glumă proastă după ce a pierdut un pariu. Reprezentații hotelului intenţionează să depună plângere la poliție.