Primarul violent din Bârlad, noi ieşiri scandaloase în faţa camerelor de luat vederi

Constantin Constantinescu a jignit un consilier local şi o jurnalistă, numindu-i "animale". Totul în plenul unei şedinţe şi în faţa camerelor de luat vederi. Cu câteva luni în urmă, acelaşi primar a bruscat o jurnalistă şi a trimis-o pe centură după ce a ameninţat mai mulţi consilieri că-i va împuşca.

29 oct. 2014, 10:56
Primarul violent din Bârlad, noi ieşiri scandaloase în faţa camerelor de luat vederi

Primarul Constantin Constantinescu a recidivat. În timpul unei şedinţe şi-a ieşit din minţi când un consilier i-a cerut lămuriri cu privire la un proiect. „Uite! Uite animalu’ ce satisfăcut e! Uite animalu’ ce satisfăcut e! Nu, că nu scrie„, a spus edilul.

Aceasta este doar una dintr-un lung şir de ieşiri scandaloase ale primarului de la Bârlad. În urmă cu câteva luni, el i-a ameninţat pe jurnalişti şi pe consilieri. „Dacă n-aţi vrut, n-o facem. V-aş scoate din oraş şi v-aş împuşca. Mulţumim domnilor, v-aş împuşca pe loc! V-aş scutura şi iar v-aş împuşca încă o dată, spunea primarul.

CITEŞTE ŞI Reacţie HALUCINANTĂ a unui primar faţă de consilierii locali: „V-aş împuşca pe loc”

Iar o jurnalistă a fost trimisă pe centură pentru că l-a criticat pe edil: „Să vă vedeţi de serviciul dumneavoastră, dacă aveţi vreun serviciu. Probabil pe stradă sau pe şoseaua de centură. E răspuns la atitudinea dumneavoastră de mai devreme”.