PRIME DE CRACIUN 2018. Ce companie oferă BONUSURI uriaşe de Sărbători

PRIME DE CRACIUN 2018. Aproximativ 200 de angajați ai companiei FloraCraft din orașul american Michigan au primit câte 20.000 de dolari ca primă de Crăciun și cadouri. În total, patronul companiei a cheltuit circa 4.000.000 de dolari cu aceste bonusuri.

19 dec. 2018, 15:22
PRIME DE CRACIUN 2018. Ce companie oferă BONUSURI uriaşe de Sărbători

Patronul companiei, Lee Schoenherr a anunțat că vrea să ofere angajaților aproximativ 4.000.000 de dolari ca bonusuri de Crăciun, drept mulțumire pentru efortul depus în restul anului.

Deși majoritatea angajaților au primit câte 20.000 de dolari din partea companiei, unii dintre ei, cu o vechime de peste 40 de ani în firmă, au fost informați că vor primi câte 60.000 de dolari. 

„Această idee mi-a venit în ultimul an și este felul meu de a mulțumi echipei pentru rolul pe care l-au avut în succesul companiei. Soția mea, Joan, și eu suntem binecuvântați în foarte multe feluri. Vrem să împărtășim această binecuvântare cu bărbații și femeile a căror energie și loialitate ne inspiră în fiecare zi”, a declarat Shoenherr. 

Premiul va fi segmentat între un bonus în bani şi o contribuţie pentru fondul de pensii al angajaţilor. Din cauza unor legi legate de acestea, FloraCraft trebuie să facă aceste contribuţii în intervalul a doi ani calendaristici. Familiile de angajaţi care lucrează pentru companie de mai multe generaţii vor primi bonusuri care vor ajunge chiar la 60.000 de dolari.

„Soţia mea, Joan, împreună cu mine, suntem binecuvântaţi din foarte multe puncte de vedere. Vrem să împărţim această bincuvântare cu bărbaţii şi femeile a căror energie, pasiune şi loialitate ne inspiră în fiecare zi. În urmă cu câţiva ani, am început să ne gândim că vrem să facem ceva care să fie personalizat în funcţie de angajaţii noiştri, care sunt sufletul FloraCraft”, a declarat Schoenherr.  

De fapt, de la înfiinţarea firmei, în 1946, FloraCraft nu a concediat pe niciunul dintre angajaţii săi. „În timp ce mulţi proprietari de businessuri oferă bonusuri angajaţilor după ce vând companiile, Schoenherr vrea să mulţumească echipei sale pentru rolul avut în clădirea brandului FloraCraft şi a afacerii acum”, a explicat CEO-ul Eric Erwin. 

Schonherr a declarat, potrivit USA Today, că acest cadou nu reprezintă un semnal de vânzare a companiei. „Să nu vă gândiţi că acest lucru înseamnă că fac un exit sau vând afacerea – iubesc ceea ce fac şi sunt dedicat menţinerii independenţei FloraCraft”, a declarat el. Schoenherr a cumpărat afacera de la unchiul său, care a fondat-o după cel de Al Doilea Război Mondial.