Prime generoase de Sărbători la Telekom

Angajaţii Telekom primesc prime în valoare de 500 de euro, de Sărbători. Anunţul a fost făcut chiar de şefii Deutsche Telekom.

13 dec. 2020, 14:03
Prime generoase de Sărbători la Telekom

Prime generoase de Sărbători la Telekom. Șefii Deutsche Telekom și-au anunțat salariații, inclusiv din subsidiarele din Europa, că vor primi un bonus de 500 de euro „drept mulțumire și recunoaștere”.

Citeşte şi Prime de sărbători. Câţi bani primesc bugetarii de Crăciun

Prime generoase de Sărbători la Telekom. Mesajul şefilor Deutsche Telekom

„Dragi colegi! A fost un an dificil, dar un an bun pentru Deutsche Telekom. Ne-am construit rețelele, ne-am servit clienții, ne-am depășit țintele financiare și, de aceea, acum este momentul să spunem Mulțumim!

Indiferent în ce țară lucrați, dacă sunteți un angajat al Deutsche Telekom, aparții familiei T (sigla Deutsche Telekom – n.r.). Suntem un T! O echipă puternică și spunem Mulțumim, dar dincolo de asta vă oferim 500 de euro extra pentru un Crăciun frumos în vremuri de coronavirus foarte dificile.

Anul acesta, la Deutsche Telekom am experimentat, am trăit și am oferit multă solidaritate. Acest lucru merită respect, recunoaștere și aplauze. Și merită mai mult decât cuvinte. De aceea, acordăm o plată specială de 500 de euro pentru tot personalul de execuție.

La T-Systems, Telekom Deutschland, sediul central, companiile de servicii și în toate filialele noastre europene. Drept mulțumire și recunoaștere din partea conducerii pentru performanța dumneavoatră specială în perioada coronavirusului”, este mesajul transmis angajaților.

La finele anului, grupul Telekom România, format din foștii operatori Romtelecom și Cosmote, avea aproximativ 5.300 de angajați, potrivit profit.ro.