Primele 100 de zile ale lui Trump la Casa Albă, într-un videoclip de animaţie „The Simpsons” VIDEO

Primele 100 de zile ale lui Donald Trump la Preşedinţia Statelor Unite ale Americii au fost monitorizate cu mare atenţie de către eroii filmului de animaţie "The Simpsons" şi prezentate în premieră pe Internet, cu această ocazie.

27 apr. 2017, 15:18
Primele 100 de zile ale lui Trump la Casa Albă, într-un videoclip de animaţie „The Simpsons” VIDEO

Videoclipul de pe Internet îl înfăţişează pe Donald Trump stând rezemat în pat, în dormitorul său de la Casa Albă, în timp ce numără pe telefonul mobil realizările lui din primele 100 de zile de când a devenit preşedintele Statelor Unite.

Filmuleţul o prezintă apoi şi pe fiica preşedintelui, Ivanka, pregătindu-se să ia locul judecătorului Ruth Bader Ginsberg de la Curtea Supremă.

Videoclipul se termină cu Marge și Homer Simpson care se uită la știrile de la televizor, acasă la ei, iar Marge se plânge că a rămas fără antidepresive şi că rezerva de Prozac pe care şi-a făcut-o fusese estimată să dureze aproximativ 4 ani.
Serialul de animaţie „Simpsons” a făcut câteva previziuni politice în trecut. Într-un episod din seria din 2000 eroii serialului au glumit despre preluarea de către Lisa Simpson a Biroului Oval de la Trump.