Primele concerte din 2021. Alice Cooper, Joe Perry si Johnny Depp vin la București

The Hollywood Vampires, supergrupul din care face parte parte Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) va concerta la București la finalul lunii august a anului viitor.

08 dec. 2020, 17:10
Primele concerte din 2021. Alice Cooper, Joe Perry si Johnny Depp vin la București

Primele concerte din 2021. Concertul The Hollywood Vampires este programat pe 31 august 2021 la Romexpo, conform unui anunț făcut de organizatori pe Facebook.

Citește și: Neversea 2021 va avea loc între 8-11 iulie. Data festivalului a fost aleasă de fanii din întreaga lume

Primele 500 de bilete din fiecare categorie au prețuri promoționale și vor putea fi cumpărate începând cu data de 14 decembrie, ora 10:00. În total 10.000 de bilete vor puse la vânzare.

Supergrupul Hollywood Vampires a fost fondat de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry în 2015. La originea formării acestei trupe a stat dorința de a aduce un omagiu tuturor artiștilor din scena rock răpuși de excese. The Hollywood Vampires a lansat în vara lui 2019 al doilea album de studio, „Rise”, alcătuit în mare parte din compoziţii proprii.

Primele concerte din 2021. Trupa a concertat la Bucuresti in 2016, cand membrilor fondatori – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) si actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alaturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses si Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) si compozitorul si multi-instrumentistul Bruce Witkin.

Când vor avea loc UNTOLD ȘI Neversea 

Neversea 2021 va avea loc între 8-11 iulie, data festivalului a fost aleasă de fanii din întreaga lume. În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediției festivalului de anul viitor. Aceștia au putut vota pe neversea.com data la care își doresc să aibă loc festivalul în 2021. Și au ales, așa că organizatorii au început pregătirile pentru cea de-a patra ediție Neversea.

De asemenea, și UNTOLD și-a ales intervalul din anul 2021, în perioada 5-8 august. Cele 50.000 de persoane care  și-au achiziționat bilet pentru anul acesta vor avea acces la oricare dintre următoarele trei ediții, au anunțat organizatorii.

Cea de-a opta ediție a Electric Castle a fost reprogramată pentru 14-18 iulie 2021. Organizatorii au anunțat deja și primii artiști mari care vor fi prezenți, iar printre aceștia se numără: Twenty One Pilots, Gorrillaz și Deftones.