Primele declaraţii ale Biancăi Drăguşanu după ce a ajuns cu fetiţa la spital

Bianca Drăguşanu a mers ieri cu fiica ei, Sofia, la spital. Mulţi au crezut că este vorba despre o problemă gravă, iar Bianca Drăguşanu a oferit primele declaraţii.

14 dec. 2016, 08:40
Primele declaraţii ale Biancăi Drăguşanu după ce a ajuns cu fetiţa la spital

Lucrurile nu sunt deloc grave, scrie spynews.ro. Bianca Drăguşanu a ajuns la spital cu fiica ei pentru un control de rutină, lucru pe care îl fac toate proaspetele mămici.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, declaraţie surprinzătoare despre fostul ei iubit: Sunt multe lucruri pe care le-am învăţat de el

„Nimic, a fost un control de rutină. Nu are nimic copilul”, a spus Bianca Drăguşanu. Conform Antena Stars, sunt stări normale pe care orice bebeluş de vârsta ei de are. Sofia a primit un tratament pentru durerile de burtă.

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum o lună când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, DESFIINŢATĂ de Iulia Albu. ŢINUTA de la care a pornit totul FOTO

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu.