Primele declaraţii ale lui Connect-R despre noua relaţie

Connect-R şi-a găsit o nouă iubită, la nici şase luni după despărţirea de fosta sa parteneră, Diana Georgescu. Cea care a reuşit să-l facă pe cunoscutul artist să iubească din nou este o cântăreaţă aflată la început de drum în showbiz.

19 iun. 2013, 18:33
Primele declaraţii ale lui Connect-R despre noua relaţie

Connect-R trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Misha, o cântăreaţă aflată la început de carieră. Cântăreţul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care el şi noua sa iubită apar într-o ipostază foarte tandră.

„Suntem doi oameni la început de drum, suntem împreună de două săptămâni. E frumos. Avem o relaţie minunată. Deocamdată aşa stau lucrurile. S-au speculat multe pe marginea acestui subiect, însă doar ce am declarat până acum este adevărăt. În rest, nişte inepţii”, a declarat Connect-R pentru cancan.ro.

Misha şi cunoscutul artist se cunosc de ceva vreme, căci sunt colegi de breaslă, însă se pare că cei doi au devenit mai apropiaţi chiar la locul de muncă. Frumoasa blonda colaborează cu DJ Sava, iar de curând au scos pe piaţă un single care rupe topurile „Tenerife„.

Connect-R a lansat videoclipul piesei „Mai dă-te-n dragostea mea”