Primele declaraţii ale lui Sore despre relaţia cu Smiley

În urma speculaţiilor cum că Sore Mihalache, componenta trupei Lala Band, şi Smiley ar forma un cuplu de ceva timp, actriţa a ţinut să lămurească pe Facebook că între ea şi cântăreţ există doar o relaţie profesională şi de amiciţie.

11 apr. 2013, 19:10
Primele declaraţii ale lui Sore despre relaţia cu Smiley

Datorită faptului că Sore şi Smiley colaborează la diverse proiecte muzicale, presa tabloidă s-a grăbit să-i cupleze pe cei doi. Componenta trupei Lala Band a simţit nevoia să lămurească care este statutul lui Smiley în viaţa sa.

„Dragii mei,
Am primit foarte multe comentarii si am vazut pe internet cata valva a facut stirea cum ca eu si Smiley suntem un cuplu. Tocmai din acest motiv am vrut sa lamuresc ca intre mine si Smiley nu este nicio poveste de iubire ci doar o prietenie si o buna colaborare profesionala. Am fost si vom fi vazuti impreuna in continuare pentru ca asta implica job-ul nostru asa cum se va intampla si luni 15 aprilie la concertul aniversar PRO FM.
Sper ca sunteti toti mai linistiti acum si va multumesc tuturor pentru ca v-ati facut griji in privinta vietii mele amoroase. Pentru moment sunt as single as possible”, a scris Sore pe Facebook.

Citeşte şi Cum arată prima iubită a lui Smiley şi ce spune artistul despre ea FOTO