Primele declaraţii ale lui Ştefan Bănică despre divorţul de Andreea Marin. „Nu spun că este uşor”

Pentru prima dată după anunţarea divorţului de Andreea Marin, Ştefan Bănică vorbeşte despre cum a depăşit momentul despărţirii, cum a făcut faţă hărţuirii jurnaliştilor şi ce planuri de viitor are în calitate de burlac.

12 feb. 2013, 18:03
Primele declaraţii ale lui Ştefan Bănică despre divorţul de Andreea Marin. „Nu spun că este uşor”

Andreea Marin şi Ştefan Bănică şi-au anunţat divorţul în luna februarie, printr-un mesaj postat pe Facebook. Imediat după, cei doi au plecat într-o vacanţă în Dubai pentru a evita presiunea medicatică.

Am lăsat ceva în urmă, avem un trecut comun şi am făcut lucruri minunate împreuna, iar cel mai important lucru este fetiţa noastra. Am făcut acea declaraţie de comun acord, suntem în relaţii foarte bune, ne vedem fiecare de proiectele noastre, nu spun ca este uşor, dar viaţa merge mai departe„, a declarat, marţi, Ştefan Bănică la Happy Hour.

Întrebat de unde îşi ia puterea să meargă mai departe, artistul a declarat: „Copiii mei şi faptul că iubesc ceea ce fac, am o meserie care-mi place„.

Ştefan Bănică a ţinut să precizeze şi faptul că nu are nimic cu jurnaliştii atât timp cât aceştia îi respectă viaţa privată.

Nu sunt într-un război cu presa. Asta nu înseamnă că poţi să depăseşti nişte limite, indiferent că sunt o persoană publică, am dreptul la viaţă privată, iar pentru cei care au greşit flagrant vis-a-vis de noi, există nişte limite. Exact ca şi acest abuz la care a fost supus copilul nostru. Ce ţine de dreptul meu, nu mai tolerez. Nu e adevarat că nu dau interviuri, doar că nu dau interviuri oricui„, a subliniat cântăreţul.

Fiind un bărbat singur, Ştefan îşi va împărţi timpul între muzică şi teatru. El planifică şi o vacanţă alături de cei doi copii, Radu Ştefan (11 ani) şi Violeta (5 ani).

 

Andreea Marin rupe tăcerea şi dă primul interviu. Vezi ce a declarat Zâna Surprizelor VIDEO

Cum a reacţionat fetiţa Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică la vestea divorţului