Primele declarații făcute de Rareș Ciciovan, după ce a anunțat divorțul de Georgiana Lobonț: „S-a terminat, e simplu!”

Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț face primele declarații după divorț! După șapte ani de căsnicie, bărbatul este foarte hotărât să se despartă de Georgiana Lobonț, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din România.

16 ian. 2023, 19:59

Rareș Ciciovan a confirmat că s-a despărțit de Georgiana Lobonț, cunoscuta cântăreață de muzică populară, femeia cu care are doi copii și era căsătorit de șapte ani.

Bărbatul a mărturisit că nu este prima dată când s-a gândit la divorț.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie.”, a declarat soțul Georgianei Lobonț, pentru spynews.ro.

Rareș Ciciovan este hotărât să divorțeze de Georgiana Lobonț

Neînțelegerile dintre cei doi se pare că sunt mai vechi, iar soțul artistei este foarte horărât să se despartă de Georgiana Lobonț, mai ales că a exclus total împăcarea cu ea: „Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce?(…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică”, a spus Radu Ciciovan.

Bărbatul a mărturisit că în urmă cu cinci ani poate s-ar fi putut întâmpla acest lucru, atunci când încă erau la începutul mariajului, dar acum nu mai există așa ceva.

„Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, a mai spus soțul Georgianei Lobonț.

Georgiana Lobonț și soțul ei pozau în familia fericită pe rețelele de socializare

Georgiana Lobonț, cunoscuta interpretă de muzică de petrecere, și soțul ei, medic stomatolog de meserie, nu au dat de înțeles ca ar avea probleme în cuplu, mai ales că tot timpul erau împreună la toate evenimentele și toate emisiunile unde cântăreața era invitată.

Interpreta de muzică de petrecere a vrut să își încarce bateriile și a ales ca destinație Maldive pentru ca startul acestui an să fie unul de neuitat.  Recent, cei doi s-au fotografiat împreună în Maldive, acolo unde au plecat cu cei doi copii și câțiva prieteni.

Mai mult decât atât, artista nu pare să fie afectată de faptul că soțul ei divorțează. Georgiana Lobonț a postat un filmuleț în care cântă o melodie alături de Armin Nicoară, care i-a dat și un pupic pe obraz.