Primele declaraţii ale cuplului Oana şi Robert Turcescu. Vezi PRIMELE IMAGINI după cununie VIDEO

La ieşirea de la cununia civilă, de la Primăria Sectorului 1, cuplul prospăt căsătorit a făcut câteva declaraţii pentru presă.

04 oct. 2014, 07:49

Oana, care este acum doamna Turcescu, având acte-n regulă, a fost prima carea luat cuvântul după ce a ieşit de la Starea Civilă. Ea a ţinut să spună că „a fost un DA! hotărât” din partea amândurora şi că evenimentul va fi sărbătorit într-un cadru restrâns, intim, cu apropiaţii.

La râdul lui, Robert Turcescu a declarat că este „un eveniment intim, o poveste fericită” şi că înţelege „curiozitatea presei”, dar că „trebuie să ne oprim aici”.

Citeşte şi Bătaie la cununia lui Robert Turcescu. Vezi cine a provocat incidentul

Jurnalistul a mai spus că evenimentul este unul „personal” şi că va fi sărbătorit într-un cadru restrâns, intim, cu apropiaţii. Proaspăt-căsătoriţii au spus doar că îşi doresc o viaţă fericită şi liniştită.

De la Primărie, proaspăt-căsătoriţii au plecat acasă, urmând să se pregătească pentru cununia religioasă, care se va desfăşura în cursul după-amiezii de sâmbătă, la o Biserică din Capitală, al cărei nume nu a fost dezvăluit încă.