Primele descoperiri cu scannerul în curtea ororilor. Ce s-a găsit în gropile betonate VIDEO

Anchetatorii au adus scanerul-robot de ultimă generaţie cu care caută fragmene umane sub pământ. Ei au făcut deja primele descoperiri.

14 aug. 2019, 12:57
Primele descoperiri cu scannerul în curtea ororilor. Ce s-a găsit în gropile betonate VIDEO

Ancheta în cazul monstrului din Caracal continuă! De această dată specialiştii au decis să ducă acasă la monstru de la Caracal o tehnologie de ultimă generaţie, mai exact un scanner care detectează rămăşite umane la patru-cinci metri sub pământ. Nicolae Rotileanu, inginer de profesie, a declarat în exclusivitate pentru România TV, cum funcţionează acest scanner. 

 

„Dacă este un scanner geo radar de fabricaţie Mala atuncia orice geo-radar are acelai principiu analizează undele reflectate. Au un emiţător radar şi în funcţie de consistenţa solului vine unde reflectată. Unda reflectată este analizată aşa cum ei ştiu şi e prezentată pe un ecran într-un mod oarecare. Ecranul este parte integrată acestui scanner şi operatorul vede acel ecran în timp real în momentul în care lucrează cu scannerul.  Mergand cu scannerul vei determina, hai sa spunem asa, locurile de interes si poti sa le lasi pe celelalte neatinse si sa te concentrezi intr-un loc de interes unde se presupune ca ar exista ceva de interes pentru ancheta”, a declarat Nicolae Rotileanu pentru România TV.

Anchetatorii au folosit scannerul în curtea ororilor. Zeci de bidoane, bucăți de asfalt și cârpe au fost găsite la metri sub pământ, susțin sursele România TV. Mai multe persoane care l-ar fi ajutat pe Dincă să sape gropile din curte au ajuns în faţa anchetatorilor.