Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieşit din arest. Contesa Digitală are un şofer misterios

Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieșit din arest. Ana Morodan a trecut recent prin momente grele, fiind reținută de poliție, după ce a provocat un accident.

07 apr. 2023, 23:36
Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieşit din arest. Contesa Digitală are un şofer misterios

Ana Morodan a agitat apele săptămâna trecută, după ce a fost surprinsă de oamenii legii conducând fără permis și sub influența substanțelor interzise.

Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore, după ce polițiștii de la Brigada Rutieră au oprit-o în trafic și i-au depistat o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge, iar rezultatul testului antidrog a ieșit pozitiv. 

După aceste evenimente care au agitat puternic apele în social media și nu numai, Contesa Digitală a încercat să fie cât mai low profile, dar tot a fost surprinsă, recent, de către paparazzii Cancan.

Zanni o face praf pe Ana Morodan. Declarații dure la adresa influenceriței: „Merită să fie bătută și închisă în lanțuri”

Ana Morodan a fost dintotdeauna o prezență strălucitoare, care iese din tipare, așadar, chiar dacă a trecut prin momente dificile, Contesa Digitală nu a renunțat la ritualurile ei de beauty. Ana a fost suprinsă recent de către paparazii Cancan în timp ce se îndrepta spre un salon de înfrumusețare.

Evident însoțită de un șofer, după ce i-a fost suspendat permisul de conducere, Ana Morodan a mers la un coafor din zona Floreasca. Deși de obicei se face remarcată din prima clipă, de data aceasta Ana Morodan a optat pentru o ținută mult mai low profile, încercând să nu iasă prea mult în evidență.

Îmbrăcată elegant, cu un pardesiu de culoare neagră, pantofi crem, geantă Hermes, ochelari fumurii, dar nefardată, Ana Morodan a ajuns oarecum neremarcată la coafor, însă paparazzii au reperat-o.

Ana Morodan regretă incidentul care a adus-o în atenția tuturor

La scurt timp după incident, Ana Morodan a făcut și primele declarații, recunoscându-și greșeala. „Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți cân nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Citește și: Drama neștiută a Anei Morodan. Contesa Digitală a fost abandonată la 14 ani. ”A murit de cancer în brațele ei”

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai rău. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru!”, a scris Morodan pe Facebook și Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Morodan (@anamorodan)