Primele imagini cu Beyonce după ce a ieşit din operaţie!

Beyonce a scapat de cel mai negru cosmar al ei. Operatia in zona fesiera a decurs bine, iar implanturile care ii cauzau probleme si dureri au fost eliminate.

27 iul. 2016, 12:26

Beyonce s-a bucurat ca a reusit sa scape nu doar de dureri, dar si de operatia care ii cauza extrem de multe emotii. Fosta iubita a lui Guta a fost surprinsa de echipa WOWbiz de la Kanal D cu zambetul pe buze, pe patul de spital, de aceasta data.

„Am scapat. Acum nu mai simt nimic. Va trebui sa stau pe bura o perioada, dar ma bucur ca am scapat. A fost Narcisa cu mine, a venit mama si a mai stat cu mine, m-au vizitat niste prietene bune. Guta nu m-a vizitat, nici macar nu m-a sunat”, a spus Beyonce.

Beyonce se lauda acum nu doar cu o pereche noua de implanturi, dar si cu o dimensiune mult mai mare a feselor.

„Noul volum care a trebuit umplut a impus si un nou volum de implant care sa sustina aceasta zona. Implanturile sunt mult mai mari, am crescut de la 290, la 425. Implantul de genul acesta nu se pune sub piele pentru ca zona este una puternica din punct de vedere al miscarilor, dar cred ca a fost o operatie facuta in graba”, a spus medicul Kasem.

Acelasi soc l-a avut si Beyonce, in momentul in care s-a trezit din operatie si a incercat sa vada cum arata partea ei dorsala.

„E mare rau! Mama, cat de mare e! Ce mare e! Bun. Abia astept sa ma dau jos din pat si sa ma vad in oglinda. Nu vreau sa stiu ce fata am. Dar cu ce ma mai imbrac acum? Nu ma mai incape nimic”, a spus Beyonce, entuziasmata, in acelasi timp, de noile ei forme.