Fotografia aşteptată de toată lumea. Primele imagini cu Bianca îmbrăcată în rochie de mireasă

Mai este puţin până când Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi vor jura credinţă în faţa altarului! Elementul surpriză care ar putea să distrugă fericitul eveniment este vremea. Se pare că prezentatorul de la meteo nu a putut stabili prognoza pentru ziua nunţii sale. În Capitală plouă şi nu sunt mai mult de 10 grade.

29 sept. 2013, 14:06

Bianca Drăguşanu şi-a ţinut ascunsă rochia de mireasă până în ziua cea mare, dorind astfel să surprindă pe toată lumea cu ţinuta aleasă, şi se pare că a reuşit. Pe pagina de Facebook, frumoasa roşcată a postat o fotografie în care apare îmbrăcată în rochia de mireasă. În câteva minute, fotografia a strâns peste 7.000 de like-uri.

 

Nunta va avea loc la un complex de lux din Capitală, iar meniul va fi unul pe măsură, cu mâncărurimediteraneene, dar şi purceluşi de lapte şi berbecuţi la proţap.

Din păcate, meteorologii nu au veşti prea bune pentru Bianca şi Victor. Dacă de la 10 la 13, temperatura va creşte cu 2 grade, ajungând la 14, după-amiază, termometrele bucureştenilor nu vor arata mai mult de 11 grade. Veştile rele nu se opresc aici. Ploaia care a început să cadă peste Capitală în jurul orei 8 nu se va opri pe parcursul zilei.

În ciuda problemelor, Bianca va avea nunta la care a visat toată viaţa. Rochia de mireastă este pe măsură. „Rochia principală este făcută din dantelă franţuzească, special creată pentru mine, cusută manual. Are o valoare foarte mare, peste 5.000 de euro”, a mărturisit roşcata, potrivit România TV.

Petrecerea va avea loc la un complex de lux din Capitală, iar meniul pentru cei peste 300 de invitaţi este de cinci stele. Se vor servi mâncăruri tradiţionale, dar şi specialităţi mediteraneene.

Citeşte şi: Ascultă melodia pe care ar putea dansa Bianca Drăguşanu şi Victor Slav la „dansul mirilor” VIDEO

Bianca a avut probleme serioase înainte de nuntă. Pe ultima sută de metri, a aflat că naşi nu pot fi Nicoleta Luciu şi pe Zsolt Csergo, deoarece un cuplu catolic nu are cum să cunune un cuplu ortodox. O altă problemă a fost legată şi de locul în care se va desfăşura slujba religioasă. Iniţial, Bianca a spus că nu doreşte ca aceasta să aibă loc în biserică, deoarece este claustrofobă şi o deranjează mirosul de tămâie. Însă Patriarhia a spus nu. „Am inteles. Nu se poate, voi respecta legea si voi merge la biserica. Cred ca într-adevăr la biserica este mai frumos şi mai bine primit din partea lui Dumnezeu”, a declarat Bianca.

Foştii iubiţi ai Biancăi i-au transmis mesaje de felicitare. Cătălin Botezatu nu va participa la nuntă, dar le-a făcut o urare.

„Am fost invitat la nuntă de toată lumea. Sunt onorat de aceasta invitaţie, dar pentru că abia am sosit în ţară a trebuit să fiu în alta parte. Chiar dacă nu aveam nimic de făcut consider că ziua de mâine le aparţine. E o zi când trebuie să strălucească doar ei doi şi nimic şi nimeni nu trebuie să le umbrească această zi minunată. Am ales să nu merg la această nuntă doar din acest motiv. „Într-un astfel de moment le urez casă de piatră, un mariaj cât mai lung. Iubirea trece, să nu uite că trebuie să intervină respectul, toleranţa, toate planurile comune să se realizeze cât mai repede şi să fie fericiţi. Multi bani şi mulţi copii, a declarat Cătălin Botezatu.

Chiar dacă s-au certat şi şi-au aruncat cuvinte dure, Coco Păun, cunoscut în lumea interlopă, i-a transms Biancăi gândurile sale bune.

Citeşte şi: Veşti proaste pentru Bianca Drăguşanu, înainte NUNTĂ. Vrăjitoarele îi PREZIC un viitor SUMBRU

Bianca a primit felicitări şi de la fostul său iubit, Mihai Mătuşoiu. În schimb, ultimul iubit al vedetei, fotbalistul Adrian Cristea, nu a vrut să comenteze evenimentul din viaţa Biancăi.