Primele imagini cu Cătălin Botezatu, pe patul de spital după de a fost operat de cancer la colon

Momente dramatice pentru Cătălin Botezatu, care a descoperit după o banală operaţie de apendicită că ar avea cancer. Celebrul designer s-a operat în vară, în România, pentru prima problemă, dar recent a ajuns cu dureri insuportabile la o clinică din Turcia. Creatorul de modă a fost supus unei operaţii complicate care a durat aproape şase ore, timp în care medicii de la Istanbul i-au înlăturat tumora de la colon şi l-au supus unui tratament chimioterspeutic hipertermic, o procedură prin care se înceracă riscul de răspândire în organism.

15 sept. 2019, 12:02
Primele imagini cu Cătălin Botezatu, pe patul de spital după de a fost operat de cancer la colon

Cătălin Botezatu ( 52 de ani) a trecut pe lângă moarte. Creatorul de modă se plângea de dureri foarte mari la nivelul abdomenului chiar şi după operaţia de apendicită pe care a suferit-o în această vară, scrie click.ro. Atunci, medicii i-au spus că de apendice sunt prinşi nişte săculeţi suspecţi care trebuie îndepărtaţi chirurgical pentru a nu se transforma în altceva. Ulterior, designerul a încercat să-şi vadă de proictele sale în modă şi a plecat la un târg la Atlanta, neglijând problemele de sănătate. Recent, a ajuns la o clinică din Istanbul pentru că abia mai putea să suporte durerile acute pe care le avea.

Citeşte şi „Am simţit că moartea bate la uşă”. Cum se simte Cătălin Botezatu după cumplita operaţie FOTO

„Sufeream foarte tare din punct de vedere fizic, deşi pozele de la mine de pe Instagram arătau altceva. Nu am trecut niciodată prin astfel de dureri. Tot ce vreau este să fiu sănătos şi să mă fac bine. E foarte greu când moartea îţi bate la uşă. Am trecut pe lângă moarte. Am oprit practic cancerul. (…) M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?!»”, a povestit Cătălin Botezatu, aproape cu lacrimi în ochi, de pe patul de spital din Turcia.