Primele imagini cu italienii care au jefuit magazinul de bijuterii din centrul Bucureştiului VIDEO

Au apărut imaginile jafului de la magazinul de bijuterii din inima Capitalei. Cei doi atacatori purtau măşti şi au dat buzna peste angajatul unităţii comerciale. Unul dintre ei a scos pistolul pe care îl avea în buzunarul de la spate şi s-a aruncat la propriu peste tejghea pentru a-şi lovi victima. Totul a durat fix 35 de secunde.

24 apr. 2017, 12:35
Primele imagini cu italienii care au jefuit magazinul de bijuterii din centrul Bucureştiului VIDEO

Un jaf a avut loc, sâmbătă, la o casă de amanet din Sectorul 3 al Capitalei. Nicio persoană nu a fost rănită. România TV prezintă primele imagini cu italienii care au jefuit magazinul de bijuterii din centrul Bucureştiului.

Doi bărbaţi, cu cetăţenie italiană, respectiv italiană şi română, bănuiţi că ar fi autorii jafului comis sâmbătă la o casă de amanet din Sectorul 3, au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni în judeţul Călăraşi, anunţă, duminică, Poliţia Capitalei. Bijuteriile furate, în valoare de 120.000 de lei, au fost recuperate. Suspecţii ar mai fi sustras, în noaptea de joi spre vineri, mai multe replici de arme airsoft, dintr-o societate comercială.

Vezi si: Escrocii, inventivi şi fără milă. Vezi cum poţi recunoaşte un hoţ când îţi bate la uşă şi cum îţi poţi proteja casa

În jurul ore 15.00, prin numărul de urgenţă 112, poliţiştii au fost anunţaţi că la o casă de amanet din Sectorul 3 al Capitalei a avut loc o tâlhărie, fiind sustrasă o cantitate de bijuterii, anunţă Poliţia Capitalei.