Primele imagini cu Mititelu jr. la spital. Tatăl său, reacţie dură: „Mincinos, escroc, a luat bani de la toată lumea”

Adrian Mititelu Jr. a trecut prin clipe greleîn noaptea de sâmbătă, 20 aprilie, din cauza unei supradoze de pastile. Acesta a avut primele declaraţii, iar Cancan a postat primele imagini cu beizadeaua Craiovei.
Filip Stan
23 apr. 2024, 12:29
Primele imagini cu Mititelu jr. la spital. Tatăl său, reacţie dură: „Mincinos, escroc, a luat bani de la toată lumea”

Adrian Mititelu Jr., fostul acționar al lui FC U Craiova, a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, secția ATI, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică ar fi luat o supradoză de pastille neidentificate.

Au apărut primele imagini cu Adrian Mititelu jr. după ce a ajuns de urgență la spital din cauza unei supradoze de pastile antidepresive.

FC U Craiova a ajuns ultima în clasamentul Superligii, cu numai patru etape înaintea finalului de play-out. Formația din Bănie riscă să retrogradeze direct după un sezon la începutul căruia visa chiar și la un loc de play-off, dată fiind omogenitatea din cadrul lotului, care nu a suferit schimbări majore în ultimul timp. Cu toate acestea, FC U Craiova riscă să vadă din nou lumina dimineții în eșalonul secund, iar emoțiile din familia Mititelu sunt din ce în ce mai mari.

Oltenii au smuls un rezultat de egalitate în prelungiri cu Dinamo, 1-1, însă acest meci a fost unul care l-a băgat, la propriu, în spital pe fiul finanțatorului clubului. Adiță Mititelu a fost internat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București, unde a fost vizitat recent și de părinții săi.

Adrian Mititelu Jr., prima reacţie după ce a fost internat de urgenţă la ATI. „Am stat în comă 10 ore! Dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!”
Fiul lui Adrian Mititelu ar urma să fie externat în cursul zilei de marți. Tânărul arde de nerăbdare să părăsească unitatea medicală, iar imaginile realizate de CANCAN.RO reprezintă dovada. . În tricou și pantaloni de trening, fiul patronului de la FC U Craiova a făcut mișcare, dornic să revină la viața cotidiană.

Adrian și Ileana Mititelu, părinții lui Adrian Mititelu Jr., și-au vizitat fiul, la spital, iar capul familiei a răbufnit pe durata unei convorbiri telefonice cu un apropiat. Și-a pulverizat, fără menajamente, fiul. “Mincinos, escroc, vrea să plece în America, a luat bani de la toată lumea, nu știu ce să mai fac”, au fost cuvintele omului de afaceri.

Citeşte şi: Adrian Mititelu Jr, internat de urgență la Spitalul Floreasca. Prima reacție a tatălui său: „Lua antidepresive, dar nu e vorba de suicid”

Reamintim că Adrian Mititelu a exclus, duminică, varianta potrivit căreia fiul său ar fi încercat să se sinucidă. A admis, totuși, Adiță nu stă bine deloc din punct de vedere psihic.

“E în spital. A luat niște medicamente pe fond de stres. Antidepresive d-alea, ca Xanaxul, dar nu Xanax. Nu știu cum se numesc. Acum e bine. Nu a vrut să se sinucidă! După meciul cu Dinamo, pe fond de stres, a luat mai multe decât trebuia”, a declarat, la momentul respectiv, tatăl lui Adrian Mititelu Jr.

FC U Craiova este într-o situație limită în Superliga
Conducătorii de la FC U Craiova simt amenințarea reală a retrogradării în acest final de sezon, formația din Bănie fiind ultima în clasamentul Superligii, cu numai patru etape înaintea sfârșitului stagiunii.

Oltenii au 18 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, și sunt la două „lungimi” în urma ultimului loc care asigură prezența la barajul de promovare / retrogradare.

În etapa 6 din play-out, FC U Craiova joacă vineri, 26 aprilie, în deplasare cu FC Voluntari, meci programat să înceapă la ora 17:00.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!