Primele imagini cu rochia de mireasă purtată de Amal Alamuddin, la căsătoria cu George Clooney FOTO

Primele imagini cu rochia de mireasă purtată de doamna Clooney au apărut marţi în presa mondenă. Fotografiile au fost publicate în două reviste celebre, iar încasările obţinute de cuplu după vânzarea pozelor vor fi donate în scopuri caritabile. Cel mai râvnit burlac de la Hollywood s-a căsătorit cu Amal Alamuddin, o avocată de origine libaneză. Nunta şi cununia civilă au avut loc la Veneţia.

30 sept. 2014, 11:30

Revistele People şi Hello au publicat primele fotografii de la nunta lui George Clooney cu Amal Alamuddin.

Amal a purtat o rochie superbă din dantelă, semnată Oscar de la Renta, în vreme ce mirele a purta un costum semnat de stilistul său preferat, Giorgio Armani.

În reviste apar toate detaliile – despre iluştrii oaspeţi, dar şi despre meniul de la nuntă!

Citeşte şi Secretul frumuseţii iubitei lui George Clooney: Noroi din cap până-n picioare

(w500) Amal a pur

Printre invitaţi s-au numărat actorii Bill Murray, Matt Damon, dar şi Cindy Crawford şi soţul său, care a fost cavalerul de onoare.

Cununia civilă dintre George Clooney şi frumoasa lui soţie a avut loc luni, la Veneţia, unde a fost şi nunta, sâmbătă. La cununie, Amal Alamuddin a fost imaginea eleganţei, îmbrăcată într-un costum ivoire, cu o pălărie cu boruri largi. Mirele a ales un costum gri deschis. Evenimentul a pus capăt unei nunţi ca în poveşti, ce a durat trei zile.

(w500) Mirele a p

Sâmbătă, cuplul şi-a rostit jurămintele într-o ceremonie discretă, la un hotel exclusivist din Veneţia. Fotografiile de nuntă vor apărea, exclusiv, în revista Vogue, iar banii obţinuţi vor fi donaţi unei fundaţii de caritate. Între timp, primele imagini de după nuntă cu cei doi au făcut înconjurul lumii.

În următoarele zile, mirii vor pleca în luna de miere în Maroc.

(w500) Sâmbăt�