Primele imagini cu Valentin Sanfira pe patul de spital. Artistul rupe tăcerea despre accidentul suferit în Italia: „A fost nevoie de operație”

Primele imagini cu Valentin Sanfira pe patul de spital. Cântărețul de muzică populară a trecut printr-un adevărat coșmar când se afla în vacanță, în Italia, alături de soția lui, Codruța Filip. Din păcate, artistul a avut un accident cu skijet-ul și a fost internat de urgență.

15 aug. 2023, 15:06
Primele imagini cu Valentin Sanfira pe patul de spital. Artistul rupe tăcerea despre accidentul suferit în Italia: „A fost nevoie de operație”
Primele imagini cu Valentin Sanfira pe patul de spital

Primele imagini cu Valentin Sanfira pe patul de spital. Tot Internetul s-a alertat după ce s-a aflat faptul că artistul are necazuri, cu atât mai mult cu cât nici el, dar nici soția lui, nu comentau nimic pe rețelele sociale. Erau absenți și doar atât!

Primele imagini cu Valentin Sanfira pe patul de spital

Ei bine, cântărețul a revenit în mediul online și i-a calmat pe fani. A confirmat faptul că a suferit un accident în Italia și că a fost internat în spital, fiind nevoie de intervenția medicilor. De altfel, a precizat că este nevoit să își anuleze viitoarele evenimente programate, deoarece nu va putea să le onoreze, pentru că trebuie să se recupereze după operația suferită.

Citește și: Codruța Filip, declarații șocante la numai un an de la nunta cu Valentin Sanfira: „Am învățat să mai spun nu”

Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate.

Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot!

Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos.

Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!„, a declarat Valentin Sanfira, pe pagina sa de Facebook.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentin Sanfira (@valentinsanfira)