Primele imagini de la accidentul din Buzău. Indiferenţa românilor în faţa tragediei VIDEO

Două surori au fost spulberate de un TIR în localitatea Limpeziş, judeţul Buzău. Din păcate, una dintre fete nu a supravieţuit, însă sora ei a fost preluată de un elicopter şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" din Bucureşti. Imaginile de la locul accidentului arată cum mai multe maşini au trecut pe lângă victime fără să oprească să vadă în ce stare sunt acestea.

05 apr. 2013, 20:39
Primele imagini de la accidentul din Buzău. Indiferenţa românilor în faţa tragediei VIDEO

Camera de supraveghere a unui local din apropierea trecerii de pietoni unde s-a produs tragedia a surprins imaginile şocante în care cele două surori au fost spulberate de TIR.

Din păcate, una dintre fete a decedat, iar cealaltă, surioara sa mai mică, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” din Bucureşti. Martori la tragicul accident au fost şeful CJ Vrancea, Marian Oprişan, care a sunat la 112, şi ministrul Nicolae Bănicioiu, care le-a făcut masaj cardiac victimelor.

Localnicii, martori la accident, au spus că şoferul TIR-ului a fost prima persoană care a sărit să le acorde primul ajutor victimelor.

Pe imagini se observă cum mai multe maşini trec pe lângă trupurile fetiţelor întinse lângă carosabil şi nu opresc pentru a acorda ajutor.