Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea VIDEO ŞI FOTO

Nunta anului la Palatul Snagov, cu Liviu Dragnea socru mare. Sute de persoane au venit să le fie alături mirilor - Valentin Dragnea şi Gina Tătulescu. Nu au lipsit premierul Viorica Dăncilă, toţi miniştrii din Guvern, Călin Popescu Tăriceanu şi toate numele cu greutate din PSD. 

26 aug. 2018, 15:36

Ştefan Valentin Dragnea s-a căsătorit în weekend cu Gina Alexandra Tătulescu, fata pe care o iubește de mai bine de 5 ani. Cununia civilă a fost oficiată de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Cununia religioasă a avut loc duminică, la capela Palatului Snagov.

Prima imagine cu Gina Alexandra, nora lui Liviu Dragnea, în ziua nunţii FOTO

A urmat o petrecere de pomină la unul dintre cele mai elegante localuri din apropierea Capitalei, Palatul Snagov, fost palat regal, construit pentru Prințul Nicolae al României. 

700 de invitaţi au răspuns prezent la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea și Gina Tătulescu i-au încântat pe cei prezenţi cu dansul mirilor pe melodia lui Marcel Pavel, „Frumoasa mea”. Pe ringul de dans au urcat și Liviu Dragnea și Irina Tănase. 

Toţi miniştrii guvernului, în frunte cu Viorica Dăncilă, fostul premier Sorin Grindeanu, primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ şi toţi greii PSD din ţară au venit la petrecerea de la Palatul Snagov.

Meniul a fost şi el unul exclusivist, invitații desfătându-se cu file de somon cu sos de vin alb, muschiuleț de porc cu cimbru verde sau piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi.