Primele imagini de la cununia religioasă a Robertei Anastase. Vezi dansul celor doi miri VIDEO

Roberta Anastase s-a căsătorit religios cu omul de afaceri Victor Farca, după 15 ani de relaţie. Petrecerea a început la ora 18.00 la Palatul Ştirbey. Marele absent a fost preşedintele Traian Băsescu. Mireasa a purtat o rochie semnată de Cătălin Botezatu.

30 iun. 2013, 18:25
Primele imagini de la cununia religioasă a Robertei Anastase. Vezi dansul celor doi miri VIDEO

Roberta Anastase a spus „Da” după o relaţie de 15 ani cu Victor Farca, inginer şi om de afaceri, pe care l-a cunoscut în anul 1998, la Techirgiol, unde Roberta Anastase, pe atunci membru al Partidului Democrat, organiza Şcoala de Tineret.

Circa 400 de persoane au fost invitate la eveniment. Printre cei care au confirmat prezenţa sunt lideri importanţi din PDL, precum Elena Udrea şi Elena Băsescu. Preşedintele Traian Băsescu nu a participat însă la eveniment.

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor i-a încredinţat lui Cătălin Botezatu sarcina de a-i crea rochia de mireasă.

Nu este o rochie cu multe trene şi crinolină, dintre cele pe care eu nu le suport. Este o rochie foarte comodă, apropiată de linia corpului, iar trena este una cu care te poţi mişca foarte lejer. Sunt puse straturi, straturi de pene de struţ peste care sunt aplicate straturi din organza naturala„, a descris Cătălin Botezatu rochia Robertei.

De altfel, creatorul de modă a fost şi el invitat la marele eveniment. Printre cele mai spectaculoase apariţii de duminică seară de la Palatul Ştirbey, Botezatu le-a amintit pe soţia lui Peter Imre, Elena Udrea, Elena Băsescu şi Anca Boagiu.

Sunt câteva doamne adorabile, să nu uităm mireasa care arată atât de frumos. Anca Boagiu care până acum nu a exceleat are o ţinută extrem de frumoasă, cu un decolteu foarte frumos. Cea mai sexy apariţie este Elena Udrea într-o rochie roşie care îţi taie răsuflarea. Elena Băsescu deşi e însărcinată este într-o rochie tot roşie, foarte drăguţă„, a declarat creatorul român la România TV.

Meniul de nuntă va fi unui de tip bufet suedez ce va include, printre altele, caviar, somon, preparate frantuzeşti din pasăre, salate de crudităţi şi dulciuri rafinate.

„Este un meniu fresh, de 40 de grade, cum sunt afară, care sper să nu fie un meniu greu. Nu am sarmale, ştiu că e o întrebare clasică….nu, din acelaşi motiv”, a declarat Roberta Anastase.