PRIMELE IMAGINI de la petrecerea de nuntă a lui Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a ajuns la al cincilea mariaj.  După ce în iulie s-a căsătorit civil cu Loredana, o doamnă cu 26 de ani mai tânără de cât el, duminică seară, cei doi a făcut o petrecere discretă la Palatul Ghika.

03 nov. 2013, 07:48
PRIMELE IMAGINI de la petrecerea de nuntă a lui Călin Popescu Tăriceanu

La petrecerea de nuntă a lui Călin Popescu Tăriceanu au fost invitaţi doar prietenii apropiaţi, câţiva politicieni şi familia, potrivit click.ro.

Mirii nu s-au căsătorit religios pentru că fostul premier a făcut deja acest pas de patru ori şi nu se mai poate cununa în biserică. Asta nu a împiedicat-o pe mireasă să poarte rochia albă. Loredana Moise este o femeie de 35 de ani din Buzău, absolventă de Arte Plastice, care are un atelier de creaţie vestimentară. Relaţia dintre cei doi a început în urmă cu doi ani, imediat după ce fostul premier a divorţat de Ioana.

La nunta de duminică seară, Călin Popescu Tăriceanu le-ar fi sugerat invitaţilor că nu va accepta bani în plic, ci doar cadouri simbolice.

Petrecerea de nuntă a lui Călin Popescu Tăriceanu nu a fost lipsită de probleme, la poarta Palatului Ghika având loc un conflict între un valet angajat, cei care asigurau paza şi mai mulţi paparazzi.