Primele imagini înfiorătoare cu crima din Mangalia! Criminala cară cadavrul prietenei sale cu trolerul noaptea prin parc

Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul crimei din Mangalia care a cutremurat o țară întreagă. Loredana, tânara în vârstă de 18 care și-a ucis cea mai bună prietenă, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din Mangalia în timp ce căra cadavrul Alinei cu trolerul noaptea.

08 aug. 2023, 21:21
Primele imagini înfiorătoare cu crima din Mangalia! Criminala cară cadavrul prietenei sale cu trolerul noaptea prin parc
Primele imagini înfiorătoare cu crima din Mangalia!

Primele imagini înfiorătoare cu crima din Mangalia! Criminala care acum se află în custodia poliției a fost surprinsă atât în momentul în care se urcă într-un taxi cu valiza în care se afla cadavrul Alinei, cât şi în parc, imediat după ce a abandonat trupul neînsufleţit sub o bancă.

Citește și Dezvăluiri incendiare după crima din Mangalia. Procuror: „A ucis-o, a pus-o în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi”. Ultimele mesaje trimise sunt cutremurătoare

Primele imagini înfiorătoare cu crima din Mangalia

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în spațiul public se vede cum Lorena apare în parcul din Mangalia, imediat după ce a abandonat cadavrul prietenei sale. La un moment dat, criminala se opreşte pe o alee şi verifică valiza în care a transportat cadavrul Alinei.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu, a dezvăluit noi detalii despre cum a ajuns trupul Alinei într-un parc din Mangalia.

„Aseară, la orele 22, am dispus reţinerea unei persoane de sex feminin de 18 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Astăzi am formulat propunere de arestare preventivă, s-a şi judecat şi a fost admisă pe o perioadă de 30 de zile. Este vorba de două persoane, ambele de sex feminin, şi agresoarea şi victima. Erau chiar prietene şi se ştiau încă de la grădiniţă. De 18 ani amândouă. Veniseră pe litoral să lucreze cameriste şi, pe fondul unui conflict, un conflict care mocnea cumva de mai mult timp, inculpata a înjunghiat-o în zona cervicală pe victimă şi i-a produs decesul. Ele locuiau în aceeaşi cameră şi se pare că convieţuirea dintre ele devenise destul de dificilă, motiv pentru care şi victima intenţiona să se mute din acea cameră, de fapt, să plece de pe litoral, să plece acasă”, a declarat prim-procurorul.

Mai mult, acesta s-a arătat șocat de cum a reușit criminala să îi explice în detaliu cum a reușit să comită teribila faptă.

„Din ceea ce mi-a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător, era întâmplător în zonă, un coleg de serviciu. A pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului şi apoi i-a cerut taximetristului să o lase undeva în proximitatea parcului, unde a şi fost găsită victima”, a mai spus  Viorel Teliceanu.

Viorel Teliceanu a exclus varianta ca taximetristul care a dus-o pe criminală în parcul, unde a abandonat cadavrul să fi știut ceva despre conținutul trolerului.

„Nu este niciun element că bărbatul respectiv ar fi avut cunoştinţă de conţinutul valizei. E vorba de o singură persoană, un singur autor, această persoană de sex feminin. Nu e niciun dubiu cu privire la numărul de persoane care ar fi participat la săvârşirea infracţiunii, că vorbim de autori sau de complici sau eventual instigatori.

A fost ajutată de taximetrist. Chiar acesta a şi întrebat-o în mod insistent ce conţinea valiza, întrucât era foarte grea, numai că ea a motivat că are cărţi în valiză. De altfel, inculpata este şi elevă în clasa a XI-a, trecea clasa a XII-a, se pare şi şi-ar procurat cărţi de aici, de pe litoral”, a mai afirmat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Citește și VIDEO: Crimă oribilă în Mamaia: bărbat ucis în bătaie și incendiat, descoperit la recepția hotelului