Primele informaţii relevate de AUTOPSIA lui Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston

Autopsia efectuată luni pe trupul neînsufleţit al lui Bobby Kristina Brown, fiica cântăreţei Whitney Houston, arată că tânăra nu a suferit leziuni care i-au provocat moartea.

28 iul. 2015, 08:35
Primele informaţii relevate de AUTOPSIA lui Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston

Reprezentanţii Biroului de Medicină Legală din Fulton County au spus că vedeta americană, care a murit la vârsta de 22 de ani, nu prezentase anterior nicio afecţiune cunoscută care să fi contribuit la decesul ei, informează Reuters.

Autorităţile americane au precizat, de asemenea, că au depus o cerere în justiţie pentru a obţine mai multe informaţii despre modul în care a murit Bobbi Kristina şi că vor realiza o serie de teste suplimentare care vor dura câteva săptămâni.

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a murit în centrul de îngrijire din Atlanta unde a fost internată la 24 iunie. Potrivit declarației făcute familiei de un specialist, nu a existat nicio șansă de recuperare.

CITEŞTE ŞI Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a murit la 22 de ani. UPDATE

„Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, a anunţat Kristen Foster, purtătoarea de cuvânt a familiei, citată de CNN.