PRIMELE MĂRTURISIRI ale prinţului WILLIAM despre experienţele sale EMOŢIONALE, ca proaspăt tătic

Prinţul William a recunoscut, într-un interviu acordat CNN, că era nerăbdător să îl prezinte lumii pe nou-născutul din familia regală britanică, prinţul George Alexander Louis, dar că el şi ducesa Catherine îşi vor apăra de asemenea micuţul de curiozitatea lumii, cu ferocitatea caracteristică unor părinţi.

19 aug. 2013, 16:33

La numai o zi după naştere, ducesa de Cambridge împreună cu prinţul William şi bebeluşul regal au păşit pe scările spitalului, aceasta fiind prima interacţiune a familiei cu cei din exterior. Acum, într-un interviu acordat CNN, prinţul William a făcut mărturisiri despre experienţele emoţionale pe care le trăieşte în calitate de proaspăt tătic. Interviul va fi difuzat în data de 15 septembrie, pe CNN, dar Daily Mail a publicat câteva extrase din acesta.

„Cred că ultimele săptămâni au fost, pentru mine, o experienţă emoţională foarte diferită, ceva ce eu nu credeam că aş fi fost în stare să simt vreodată (…) o mulţime de lucruri sunt altfel, acum, pentru mine”, povesteşte prinţul la  CNN.

William a povestit despre bucuria şi mândria de a-l prezenta pe fiul său şi al ducesei Catherine – George Alexander Louis, al treilea moştenitor în linie la tronul Marii Britanii- lumii întregi, şi nu numai britanicilor, chiar a doua zi după ce se născuse şi chiar dacă micuţul nu avea încă un nume pe-atunci. William a spus însă clar că şi el, şi Catherine îl vor proteja pe copilul lor de indiscreţiile inevitabile pe care le-ar atrage poziţia micuţului, cu ferocitatea de care este în stare un părinte.

William a mai declarat pentru CNN că a fost foarte fericit că nou-născutul nu a început să plângă şi că el, ca proaspăt tătă, dornic să îşi conducă singur familia acasă, a avut emoţii tot drumul până la Palatul Kensington. William s-a asigurat că scaunul pentru bebeluş era montat corespunzător, fiind foarte important pentru el să-şi ducă soţia şi copilul în siguranţă acasă.

Viitorul suveran al Marii Britanii nu a rezistat să nu glumească pe seama nopţilor nedormite şi a scutecelor care se murdăresc prea repede. Întrebat despre moştenirea pe care ar vrea să i-o lase fiului său, William a spus: „Deocamdată, singura moştnire pe care aş vrea să i-o transfer de pe-acum ar fi să doarmă mai mult  şi poate că aşa nu va mai fi nevoie să i se schimbe scutecele de prea multe ori!…”