Primele reacţii ale CS Dinamo şi FR Nataţie după rezultatul lui David Popovici la 100 metri liber. „Capul sus! Rămâi campionul nostru!”

David Popovici a încheiat pe locul 6 cursa de 100 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de la Fukuoka, la doar două zile după ce terminase pe locul 4 în finala probei de 200 de metri. Românul era campion mondial în ambele probe, performanţă obţinută anul trecut la Roma.

27 iul. 2023, 15:06
Primele reacţii ale CS Dinamo şi FR Nataţie după rezultatul lui David Popovici la 100 metri liber. „Capul sus! Rămâi campionul nostru!”
Primele reacţii ale CS Dinamo şi FR Nataţie după rezultatul lui David Popovici la 100 metri liber. "Capul sus! Rămâi campionul nostru!"

Primele reacţii ale CS Dinamo şi FR Nataţie după rezultatul lui David Popovici la 100 metri liber. CS Dinamo, clubul la care este legitimat sportivul, l-a încurajat pe David Popovici după ce înotătorul s-a clasat pe locul şase la 100 m liber la Campionatul Mondial, probă pe care o dominase la ediţia trecută.

„Campionatul Mondial de la Fukuoka! David Popovici – locul 6 in finala de la 100 m liber (47,83)! Capul sus, David! Rămâi campionul nostru”, a transmis CS Dinamo pe Facebook.

Şi Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern îl încurajeză pe multiplul campion: „CAMPIONATUL MONDIAL DE NATAȚIE – FUKUOKA 2023. David Popovici, locul 6 în finala de la 100 m liber. Sportivul român David Popovici s-a clasat azi pe locul șase în finala probei de 100 m liber, la Campionatul Mondial de natație de la Fukuoka. Elevul antrenorului Adrian Rădulescu a înotat în finală pe culoarul al doilea și a terminat cele două lungimi de bazin cu timpul de 47,83 s. Capul sus, David! Suntem alături de tine!”.