Primele zvonuri despre Galaxy S5 confirmă renunţarea la plastic

Respectand un orar inceput cu primul Galaxy S, cei de la Samsung se pare ca se pregatesc intens de Galaxy S5, un nou terminal care sa-ti ia ochii.

30 aug. 2013, 07:08
Primele zvonuri despre Galaxy S5 confirmă renunţarea la plastic

Cu aproximativ un an de zile inainte de lansarea lui Galaxy S5, au inceput deja sa ajunga online primele zvonuri care s-ar putea materializa odata cu noul aparat.

Varful de gama din 2014 al sud-coreenilor are mari sanse sa fie primul Galaxy S care nu se va mai ascunde intr-o carcasa de plastic. Aparent, se lucreaza intens la o tranzitie catre aluminiu si magneziu pentru majoritatea dispozitivelor lor high-end.

Pentru ca Apple si HTC au facut deja, de ceva timp, tranzitia catre sticla si aluminiu pentru varfurile de gama si nu numai, este un pas cat se poate de previzibil si de mult asteptat ca Samsung sa urmeze acelasi traseu. In plus, trecerea la aluminiu pentru carcasa urmatorului Galaxy S va reprezenta cu siguranta un factor care va spori concurenta intre jucatorii importanti din domeniu. Cu alte cuvinte, indiferent ce urmeaza in aceasta competitie, utilizatorii au de castigat.

Citeste mai mult pe playtech.ro