Primești 5.000 de dolari ca să faci plajă în această țară și să vizitezi unități de cazare. Cine poate beneficia de suma colosală

Există o țară în America de Nord unde oamenii pot vizita moteluri retro de pe plajă și sunt și plătiți pentru această activitate. Da, ați auzit bine, sunteți plătiți ca să vizitați unități de cazare.

01 aug. 2022, 23:54
Primești 5.000 de dolari ca să faci plajă în această țară și să vizitezi unități de cazare. Cine poate beneficia de suma colosală

Persoanele dornice să facă plajă și să viziteze respectivele moteluri vor fi plătite cu 5.000 de dolari. După vizita pe plaje, persoanele trebuie să-și povestească experiența pe o platformă online.

Cei care își doresc să facă niște bani în plus găsesc această ofertă extrem de atrăgătoare, mai ales că nu e nevoie să facă eforturi prea mari. Trebuie doar să viziteze cele mai bune zece moteluri retro de pe plajele din SUA, printre care The Pearl Hotel din San Diego, California, și Vagabond Hotel din Miami, Florida. Compania care se ocupă cu gestionarea acestei activități ține foarte mult cont de evaluările făcute de clienți.

„Turistul profesionist va primi o bursă de 10.000 de dolari pentru a acoperi cheltuielile de călătorie și un salariu de 5.000 de dolari pe care să-l cheltuiască pe gustările clasice de pe plajă. Călătorii din zilele noastre tind să caute hoteluri și stațiuni all-inclusive atunci când își planifică vacanţa de vară, dar Retro Beach Motelier vrea să demonstreze că motelurile de pe plajă pot fi la fel de luxoase”, a declarat Melissa Dohmen, de la Hotels.com.

Ea a mai explicat faptul că „aceste moteluri atemporale nu sunt doar prietenoase cu bugetul, ci îi vor transporta pe cei care merg la plajă, la propriu și la figurat, înapoi în timp pentru a se deconecta și a se relaxa cu adevărat”.

De asemenea, persoanele care sunt interesate să câștige acești bani, doar stând pe plajă, trebuie să completeze o cerere de tip online, în care trebuie să includă și profilul de Instagram personal pentru a arăta abilitățile de fotografiere pe care le au.

Citește și Alertă de călătorie pentru românii care pleacă în vacanţă în Bulgaria, Grecia sau Turcia. Tot ce trebuie să ştii înainte să pleci în concediu

Citește și VIDEO Metoda ingenioasă prin care un soldat ucrainean curăţă strada de mine cu un cauciuc de maşină