Primul an când Melania şi Donald Trump nu petrec Anul Nou împreună. Ce i se întâmplă cuplului prezidenţial

Preşedintele american Donald Trump şi-a anulat planurile de sărbători, urmând ca el să petreacă Anul Nou separat de soţia lui. Este prima dată când cuplul prezidenţial va petrece separat sărbătorile de iarnă.

29 dec. 2018, 13:02
Primul an când Melania şi Donald Trump nu petrec Anul Nou împreună. Ce i se întâmplă cuplului prezidenţial

Preşedintele Donald Trump a luat decizia de a nu mai petrece Anul Nou împreună cu soţia lui la reşedinţa de la Mar-a-Lago anul acesta, a confirmat Casa Albă într-un comunicat.

Preşedintele va sta în Washington, după ce înainte nu a vrut să participe nici la sărbătorile de Crăciun.

Presa americană a informat că „preşedintele este foarte ocupat cu ridicarea zidului împotriva imigranţilor” care vin în număr din ce în ce mai mare, forţând frontierele SUA, iar această problemă îi dă bătăi de cap, scrie presa britanică.

Citeşte şi Donald Trump: „SUA nu pot continua să fie jandarmul lumii”

Iniţial, familia prezidenţială avea în planul de Sărbători un sejur la Mar-a-Lago, de 16 zile, dar şi acesta a eşuat.  Melania Trump s-a văzut nevoită să renunţe la vacanţă şi s-a întors în Washington, pentru a petrece sărbătorile de Anul Nou la Casa Albă, cu soţul ei.

Imediat după aceea, cuplul prezidenţial le va face o vizită-surpriză soldaţilor americani din Irak, de Boxing Day. Şeful statului va petrece câteva ore alături de militarii americani la o bază aeriană din Bagdad şi se va fotografia cu aceştia.

Miercuri, Melania se va întoarce la Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida, la reşedinţa supranumită „Casa Albă” de Sud, dar fără soţul ei.