PRIMUL APEL la 112, dat în noaptea în care a izbucnit incendiul din clubul Colectiv VIDEO

A apărut înregistrarea primului apel la 112, dat în noaptea tragediei de la clubul Colectiv din Capitală. Din convorbire, se simte groaza celui care le cere ajutor autorităţilor. Între timp, o parte dintre răniţii în incendiu fac terapie la malul mării.

18 feb. 2016, 21:33
PRIMUL APEL la 112, dat în noaptea în care a izbucnit incendiul din clubul Colectiv VIDEO

Apelant: Incendiu! Incediu în fabrica Pionierul!

Operator 112: Unde? Pe ce stradă?

Apelant: Strada Tăbăcarilor 7, incendiu în fabrica Pionierul!

Operator 112: Tăbăcarilor 7?

Apelant: Tăbăcarilor 7, da, da! Sunt sute de persoane înauntru! Urgent, vă rog! Haideţi, vă rog frumos! Trimiteţi ambulanţe, sunt peste 50 de persoane rănite.

Operator 112: Am înţeles, trimitem câte putem!„, aşa a decurs primul apel făcut la numărul de urgenţă 112, în noaptea în care a izbucnit incendiul din clubul Colectiv, informează România TV.

În noaptea tragediei de la Colectiv, la sosirea ambulanţei, 27 de tineri au fost găsiţi morţi. În total, 63 de persoane şi-au pierdut viaţa după incendiul din Colectiv. Acum, tinerii care au scăpat, fac tratamente de recuperare la malul mării. O familie le asigură, gratuit, cazarea şi masa.

Cezar are 32 de ani, este din Bucureşti, şi pare cel mai optimist dintre răniţii ajunşi la Eforie. „Erau câţiva băieţi afară care trageau de oameni să-i scoată afară. Trageau de cei de jos, prieteni, cunoştinţe. Aveam unghiile date peste cap”, a povestit tânărul.

La Eforie sunt nouă dintre răniţii de la Colectiv. Cât timp vor sta la mare, tinerii vor face zilnic şedinţe de kinetoterapie.

Citeşte şi: INCENDIU Colectiv. Dosarul în care sunt anchetaţi pompierii ISU se întoarce la DNA