Primul caz de VAMPIRISM din istoria medicinei. Un bărbat de 23 de ani este dependent de sângele uman

Publicat: Duminică, 10 Februarie 2013 10:38 // Actualizat: Duminică, 10 Februarie 2013 16:43 // Sursa: RTV.net

Doctorii din Turcia au descoperit un bărbat care a devenit dependent de sângele uman. Potrivit acestora, tânărul este schizofrenic şi a suferit mai multe traume în copilărie. El este considerat primul caz de vampirism din istoria medicinei. 

Bărbatul în vârstă de 23 de ani este căsătorit şi a început această ciudată dependenţă prin a se tăia singur pe braţe şi pe stomac cu lame de ras. Ulterior, el strângea sângele într-un pahar şi îl bea, potrivit Daily Mail

În scurt timp, tânărul a devenit dependent şi a început să caute alte surse de sânge. El a povestit doctorilor că setea lui este la fel de „urgentă ca respiraţia”. Bărbatul turc şi-a obligat tatăl să îi aducă pungi cu un astfel de lichid de la băncile de sânge, atunci când propriul lui sânge nu era de ajuns.  

Cu toate că numele lui nu a fost dat publicităţii, "vampirul" a fost arestat de mai multe ori deoarece obişnuia să înjunghie oamenii pe stradă şi să îi muşte, pentru a le colecta şi apoi bea sângele. El a fost diagnosticat cu schizofrenie şi amnezie, dezvoltând personalităţi multiple.

„Există posibilitatea ca „sărind” de la o personalitate la alta, el să fi pierdut şirul evenimentelor sângeroase. Nu i-a mai păsat cine erau victimele şi a rămas amnezic din cauza acţiunilor sale”, se arată într-un raport medical întocmit de medicii turci.

Doctorii cred că comportamentul tânărului se datorează evenimentelor traumatizante pe care le-a suferit de-a lungul vieţii. El a fost martor al unei crime, atunci când un prieten a tăiat capul şi penisul unei victime. Chiar mai mult, el a fost traumatizat de moartea fiicei lui de doar patru ani şi de asasinarea unui unchi. Se pare că bărbatul a avut şi o copilărie dificilă, fiind atacat de mamă în anii adolescenţei.

Cercetătorii de la Spitalul Militar Denizli, din sud-vestul Turciei, l-au diagnosticat pe bărbat cu mai multe afecţiuni, printre care tulburări de identitate, stres post-traumatic, depresie cronică şi abuz de alcool. Potrivit acestora, bărbatul este primul caz de vampirism din istoria medicinei. După şase săptămâni de tratament, doctorii spun că obiceiul de a bea sânge este în remisie, dar simptomele disociative continuă să fie prezente.

Bărbatul nu a suferit reacţii fizice adverse datorită consumului de sânge, dar corpul uman nu este foarte bine adaptat la digerarea acestuia. Chiar dacă consumat în cantităţi mici poate fi inofensiv, persoanele care consumă sânge în cantităţi mari risă o supradoză de fier, infectarea cu virusul HIV sau cu alte boli care se transmit prin sânge.

Citeşte şi: Un VAMPIR periculos creează panică în Serbia şi pune autorităţile pe jar

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 mar 00:00
Votează email 0 email
...spun că obiceiul de a bea sânge este în remisie, dar simptomele disociative continuă să fie prezente. Citeste mai mult pe RTV.NET


STIRI SIMILARE...
10 feb 17:46
Răspunde | Votează email 0 email
Lili
Poti lucra de acasa sau de la birou, in pauze. Nu trebuie sa instalezi nimic pe calculatorul tau.
Bonus de inregistrare! 5$
Foarte important: inscrierea nu costa nimic si nu trebuie sa platiti niciodata ceva pentru serviciile platformei. Deasemenea, nu trebuie sa achitati nici o taxa inainte de emiterea platii.
Intra in echipa mea.
http://www.viespar.ro/?reff=884fc88d53ca98c833490d6b1bdc8e10
10 feb 13:56
Votează email 0 email
...spun că obiceiul de a bea sânge este în remisie, dar simptomele disociative continuă să fie prezente. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H