Primul concert Drive In din România a fost anulat, Delia e supărată pe autorităţi. „E mult mai periculos să mergi la supermarket”

Primul concert Drive In din România, care trebuia să aibă loc la Romexpo, pe 31 mai, de la ora 20:00, a fost amânat. Concertul trebuia să fi live, pe scenă, dar sunetul s-ar fi auzit pe sistemul audio din mașina personală via radio FM.

29 mai 2020, 16:13
Primul concert Drive In din România a fost anulat, Delia e supărată pe autorităţi. „E mult mai periculos să mergi la supermarket”

Organizatorii concertului intenționau să asigure o vizibilitate cât mai bună prin prezența ecranelor video atât la scenă, cât și în zona în care urmau să staționeze mașinile. Delia s-a declarant nemulțumită de faptul că autoritățile i-au anulat concertul. Ea a fost primul artist care a programat un astfel de concert, iar fanii s-au arătat mai mult decât entuziasmați.

Citeşte şi Cum ar putea arăta concertele live în perioada următoare. Danezii au oferit un exemplu plin de ingeniozitate

Mi se pare mult mai periculos să mergi într-un loc cum ar fi un supermarket sau într-un magazin mare, care este deschis în această perioadă, şi în care intră sute de oameni, decât să stai în maşină şi să priveşti. Nu mi se pare că are cineva ceva cu artiştii, dar mi se pare că nu suntem nici măcar ultima lor problemă„, a explicat artista, în direct la XNS, potrivit monden.ro.

Ce se întâmplă cu biletele deja cumpărate

„Conform noilor reglementări aprobate de Parlament în cursul zilei de miercuri, 20 mai 2020, ce prevăd interzicerea evenimentelor de tip drive-in, suntem nevoiţi să amânăm evenimentul Delia Drive-In din ‪data de 31 mai 2020‬ la o dată pe care o vom stabili ulterior în funcţie de cum va fi posibil din punct de vedere legal. Speranţa noastră este ca relaxarea măsurilor să se întâmple începând cu ‪1 iunie‬, aşa cum au anunţat guvernanţii în ultimele zile. Echipa lucrează în continuare la acest proiect şi facem tot posibilul să oferim publicului o experienţă inedită”, au anunţat organizatorii.

Ei au explicat că persoanele care au achiziţionat bilete pentru concertul Deliei le pot păstra pentru a le folosi atunci când evenimentul va fi reprogramat, sau pot opta pentru un voucher sau recuperarea completă a banilor. ‬‬


loading...