Primul cowboy Marlboro Man a murit. Culmea, nu a fumat nici măcar o ţigară în viaţa lui

Celebrul cowboy care apărea pe pachetele de țigări Marlboro. Robert Norris avea 90 de ani, iar cu câteva decenii în urmă era imaginea puternicului brand de țigări, de unde și supranumele de Marlboro Man care l-a însoțit de-a lungul existenței.

10 nov. 2019, 07:17
Primul cowboy Marlboro Man a murit. Culmea, nu a fumat nici măcar o ţigară în viaţa lui

Robert Norris nu a fumat nicio ţigară în viața lui, după cum susține TMZ. Legenda spunea că șefii din publicitate l-au descoperit pe Robert Norris într-o fotografie în care apărea alături de superstarul John Wayne, cel mai cunoscut actor din istoria filmelor western.

Prieten bun cu John Wayne, Robert Norris a fost remarcat imediat, iar publicitarii l-au contactat pentru a-i propune să apară în reclame. Compania Marlboro l-a considerat imaginea perfectă a personajul dorit, un cowboy care promovează țigările.

Familia a dezvăluit că Robert Norris, un nefumător convins, a părăsit Marlboro după 12 ani în care a făcut reclamă la ţigări, când și-a dat seama că oferă un exemplu greșit copiilor. După aceasta s-a întors la ferma lui, organizând numeroase concursuri de rodeo.