Primul INTERVIU al MARIEI CIOBANU de la venirea în ţară: L-AM IERTAT pe ION DOLĂNESCU VIDEO

Maria Ciobanu, îndrăgita cântăreaţă de muzică populară, a oferit în exclusivitate pentru România TV un interviu inedit despre viaţa sa din America, dar şi despre relaţia cu regretatul Ion Dolănescu.

20 iul. 2014, 15:11
Primul INTERVIU al MARIEI CIOBANU de la venirea în ţară: L-AM IERTAT pe ION DOLĂNESCU VIDEO

Cântăreaţa Maria Ciobanu s-a întors în ţară. Artista spune că în ciuda zvonurilor despre faptul că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, ea se simte bine şi va rămâne o perioadă mai lungă de timp în ţară. Mai mult, Maria Ciobanu a mărturisit în exclusivitate pentru România TV că mai obişnuieşte să cânte, atunci când este solicitată.

În ciuda zvonurilor din ultima perioadă, cum că Maria Ciobanu nu mai poate zbura din cauza problemelor la inimă, artista a dezminţit totul. A mărturisit că a avut probleme de sănătate specifice vârstei, dar că nu a fost nimic grav, aşa cum s-a scris în presă. Mai mult, Maria Ciobanu nu a renunţat nici la dragostea ei, muzica.

Sunt sănătoasă, sunt bine şă încă mai cânt. Dacă mă solicită cineva o să mai cânt şi în ţară„, a declarat artista, pentru România TV.

Artista spune că nu se va întoarce prea curând în Statele Unite, deşi este şi cetăţean american şi primeşte pensie de peste Ocean. Ea vrea să călătorească prin România cât mai mult. În această vară a fost deja la Covasna şi intenţionează să meargă la tratament la Târgu Ocna, dar şi la mare.