PRIMUL INTERVIU dat de fiicele lui GABRIEL COTABIŢĂ. Milena, Eliza şi Aela, despre vindecarea miraculoasă

S-au rugat pentru sănătatea tatălui lor şi nu au încetat să spere. Fiicele lui Gabriel Cotabiţă vorbesc în exclusivitate pentru Acces Direct despre momentele de cumpănă în plin scandal iscat de o infirmeră care s-a pozat cu artistul la Terapie Intensivă. 

16 iul. 2015, 10:59
PRIMUL INTERVIU dat de fiicele lui GABRIEL COTABIŢĂ. Milena, Eliza şi Aela, despre vindecarea miraculoasă

De mai bine de două luni, fetele au fost nedezlipite de părintele lor şi s-au rugat zi de zi pentru el, scrie observator.tv. Iar miracolul s-a întâmplat. Gabriel Cotabiţă e pregătit să revină.

Milena, Aela şi Eliza. Fiicele şi îngerii păzitori ai lui Gabriel Cotabiţă. Cu două luni în urmă, viaţa lor s-a transformat într-o clipă când au primit vestea că tatăl lor este în comă, după ce s-a prăbuşit inconştient într-o sală de sport.

„Au fost foarte multe momente în care am crezut că o să-l pierdem. Am trăit cu această frică. Ideea că nu poţi comunica cu părintele tău, care se află în suferinţă este… teribilă”, spune Milena, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi GABRIEL COTABIŢĂ, declaraţii CUTREMURĂTOARE. „În comă am fost pe LUMEA CEALALTĂ…”

Supravegheat în fiecare clipă de medici şi conectat la aparate, Gabriel Cotabiţă a fost în cumpănă de viaţă şi de moarte. „E un carusel de emoţii şi de trăiri greu de descris”, a completat şi Eliza.

Pe holurile spitalului, aşteptarea era un infern pentru cele trei fiice. Miracolul s-a întâmplat. Gabriel Cotabiţă a început să-şi revină, cu o forţă care i-a uimit şi pe medici. După mai bine de o lună şi jumătate, a plecat de la terapie intensivă şi a început recuperarea.

„În primele momente nici nu era foarte clar ce s-a întâmplat. Nu puteau să ne spună nimic”, îşi aminteşte cu durere Aela, cea care a fost, de altfel, singurul membru al familiei Cotabiţă, care a comunicat, prin intermediul paginii de Facebook, noutăţile despre starea tatălui său.

În rezeva artistului din spitalul Elias au început să vină prietenii, încărcaţi cu amintiri. Cotabiţă are însă planuri de viitor.

Bucuria tuturor a fost umbrită de un incident care a şocat opinia publică. La spitalul Floreasca este anchetă după ce o infirmieră s-a fotografiat aşezată pe patul de reanimare lângă artist.

Infirmiera le-ar fi spus şefilor că i-a cerut artistului acordul. O altă angajată a imortalizat momentul. Ambele riscă acum concedierea, iar în spital colegii le judecă aspru.

Toţi cei care au fost de gardă la terapie intensivă în ziua în care a fost făcută fotografia revoltătoare au fost audiaţi de conducerea spitalului. Ancheta de la Floreasca continuă, spun surse medicale.

Gabriel Cotabiţă a fost externat

„Starea la externare este ameliorată. Din punct de vedere cardiologic, Gabriel Cotabiţă este purtător de defibrilator automat, pentru prevenirea recurenţei aritmiilor severe. Psihic şi neurologic are un status net ameliorat faţă de internare”, a spus Dana Safta, directorul medical al Spitalul Clinic de Urgenţă Elias.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă a fost EXTERNAT: „Starea lui este ameliorată”

Gabriel Cotabiţă va continua recuperarea în ambulatoriu şi va reveni la control medical periodic sau ori de câte ori este nevoie, a mai spus doctorul Dana Safta. Directorul medical a precizat că Gabriel Cotabiţă a beneficiat de asistenţă medicală gratuită. Vezi primele imagini cu Gabriel Cotabiţă în parcul spitalului aici.