Primul IUBIT al Valentinei Pelinel rupe TĂCEREA. Cum s-au cunoscut şi de ce S-AU DESPĂRŢIT

Valentina Pelinel a avut relaţii cu bărbaţi celebri, dar puţini ştiu cine a fost primul ei iubit.

19 ian. 2016, 07:30

Dorin Drăgan, fost dansator în trupa 3 Sud-Est, a cunoscut-o pe Valentina Pelinel în aeroport şi i-a fost impresar în America.

„Am fost primul ei iubit. Era mică, pe-atunci avea 16 ani jumate.  Relaţia a durat aproape 3 ani şi jumătate. Între timp am cunoscut-o pe soţia mea. A fost o decizie grea acum 15 ani, când a trebuit să aleg între soţie şi Valentina. Vali era şi puţin rea, însă nu aş vrea să spun chiar toate secretele din câteva motive importante. Primul ar fi sarcina, al doilea situaţia lui Borcea. Probabil le voi spune pe toate într-o carte”, a spus Dorin Drăgan pentru Click.

CITEȘTE ȘI Veste ŞOC pentru Alina Vidican. De ce o va părăsi Cristi Borcea

„M-a făcut să râd când a povestit cum a făcut sex cu mine pe biroul meu şi că îi venea să sară pe geam. Acel interviu a fost preluat şi tradus prin câteva ziare, dar mai tare a fost cel în care spunea că eram sărac-lipit”, a mai spus Dorin Drăgan.

„Eu şi cu Valentina ne-am dat cuvântul de onoare că secretele noastre rămân ale noastre şi am să mă ţin de cuvânt. Sunt destul de discret”, a încheiat Dorin Drăgan.