Primul jucător de top activ care nu se mai ascunde: „Sunt fotbalist și sunt gay!”. Primele reacţii

Joshua Cavallo, 21 de ani, fundașul stânga australian al lui Adelaide United, a dezvăluit că este homosexual. Fotbalistul a primit mesaje de încurajare de la marile vedete!

27 oct. 2021, 17:33
Primul jucător de top activ care nu se mai ascunde: „Sunt fotbalist și sunt gay!”. Primele reacţii

Primul jucător de top activ care nu se mai ascunde: „Sunt fotbalist și sunt gay!”. Joshua Cavallo, 21 de ani, fundașul stânga australian al lui Adelaide United, a dezvăluit că este homosexual. Fotbalistul a primit mesaje de încurajare de la marile vedete!

Primul jucător de top activ care nu se mai ascunde: „Sunt fotbalist și sunt gay!”

Joshua Cavallo a spus ce simte într-un videoclip postat pe twitter. „Până acum, am trăit o viață dublă. Întotdeauna am simțit că trebuie să mă ascund. Mi-era rușine că nu voi putea face ceea ce iubesc și să fiu gay”, a spus Joshua Cavallo, care a devenit, astfel, primul jucător profesionist activ care afirmă public că este gay.

Mihai Bendeac aruncă bomba despre orientarea sa intimă. „Nu sunt heterosexual!” VIDEO

Joshua Cavallo a spus că „întotdeauna am simțit că trebuie să mă ascund. Mi-era rușine că niciodată nu voi putea face ceea ce iubesc și să fiu gay”. „A fost incredibil să le zic celor dragi, prietenilor, colegilor, antrenorilor. Sprijinul lor a fost uriaș. Am vrut să le arăt oamenilor că este OK să spui cine ești. Ți se va arăta mai mult respect”, a mai spus fotbalistul de la Adelaide United.

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are. „Îmi asum tot ceea ce fac”

După mesajul lui Joshua Cavallo, nume importante din lumea sportului l-au felicitat pentru gestul său. „În 2021, asta nu ar trebui să fie o știre. Îți mulțumesc pentru acest pas făcut înainte. Bine spus, Joshua”, a scris Pau Gasol, fost baschetbalist. Și Pique, fundașul Barcelonei, a ținut să-și arate aprecierea față de australian: „Salut, Joshua. Nu am avut plăcerea să te cunosc personal, dar vreau să-ți mulțumesc pentru acest pas făcut. Lumea fotbalului e mult în spate și tu ne ajuți să mergem înainte!”. „Sunt mândru de tin”, a scris și Antoine Griezmann.